DNA självtester – Håll dig frisk

[ I samarbete med Dynamic Code ]

Hur smart är det inte med DNA självtester! Supersmidigt, man beställer hem dessa från Dynamic Code, paketet skickas i ett diskret paket, man gör testet och skickar i retur. Testerna analyseras i labb och när analysen är klar så hämtar man svaret på deras sajt. Testernas säkerhet är 99,5%. Nu lider varken jag av det ena eller det andra här, men tycker att detta är viktigt att lyfta. Helt otroligt vad allt blir smidigt och tillgängligt i dagens samhälle.
Man blir också hjälpt hela vägen via deras sida. Dom samarbetar med digitala vårdgivare för att göra det möjligt för dig att få hjälp hela vägen från testsvar till e-recept på bara några dagar.

Dom har bland annat tester för;
Fotsvamp och hudsvamp “Med detta test kan du ta reda på om du har hud- eller fotsvamp innan du påbörjar en långvarig behandling. Lider du av att huden flagnar, spricker och kliar så kan du ha drabbats av hudsvamp. En vanlig typ av hudsvamp är fotsvamp som ofta sitter mellan tårna och drabbar upp till 20% av vuxna befolkningen i Skandinavien”. Svaret får man inom 3 dgr.

Bakteriell vaginos och candida “Bakteriell vaginos och svamp (candida) är mycket vanligt bland kvinnor. Symptomen för dessa två är mycket lika men de ska behandlas på olika sätt. Därför är det bra att testa sig för både bakteriell vaginos och candida samtidigt för att få rätt behandling”.

Nyfikna på vad dom mer har för tester, kolla in deras hemsida för mer information.

Inlägget är i samarbete med Dynamic Code men 100% mina egna åsikter och tankar

 

15 thoughts on “DNA självtester – Håll dig frisk

    • Varsågod! Ja så himla smart! Tänk vad mycket man kan förebygga liksom. Så lite så. Tack för att du kikar in här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *