post

Drar iväg på en ytterst spännande middag!

Snart åker jag på middag, så himla kul! Amerikanska kommer vara första språket under middagen! Det är pappas kusin samt hennes son vars familj immigrerade till USA. Det var evigheter sedan jag träffade dem! Tror det nästan var 16 år sedan sist! Lite pirrigt! Men så himla roligt!
Har massa annat kul att berätta för er med, mer om detta senare.

Måste åka!

Drar iväg på en ytterst spännande middag!

14 thoughts on “Drar iväg på en ytterst spännande middag!

  1. Men så roligt att träffa släktingar som bor långt bort! Hoppas ni har en riktigt härlig middag!☺
    sv: Ja lessen att göra dig besviken denna gång, men jag har ju faktiskt släktingar i Grekland som kanske har tips!? det jag vet är att du måste upp i vita tornet och se utsikten sen lär ni vid något tillfälle äta en pita souvlaki, den ultimata snabbmaten i Grekland!?

    • Ja det var så himla trevligt under middagen verkligen!!Amerikaner är ju så engagerade i allt dom pratar om. Så annorlunda därborta. Dom har det inte lätt i det landet och jag frågade såklart om Trumph.
      Japp Vita Tornet blir det, bor nära det. Pita Souvlaki måste jag absolut testa! Om 6 dgr så åker vi!

    • Ja kändes nästan overkligt hade önskat jag hade fått lite mera tid med dem och lära känna dem bättre. Men hey maybe next time så är det jag som åker dit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *