post

Dyrt med en ledig dag


“Röd dag OCH dåligt väder, blev en dyr dag”


Allt frid & fröjd tills jag blev lite rastlös!

Är det någon som känner igen sig? Här vräker regnet ned och jag hade ju så mycket saker jag skulle få gjort utomhus idag, och givetvis så är det dåligt väder. Lediga dagar och midsommar känns som klassiskt dåliga väderdagar.

Ledig dag för mig är att komma ikapp lite med husbestyr och trädgård. Men blev upplyst på instagram att man bör ta tillfället i akt mer än vad man faktiskt gör. Att VILA/ta det lugnt när man väl är ledig. Det och andra sidan ligger inte i “vissas” natur, hehe. Undantaget idag då.

Unnade mig en sovmorgon, har betalat räkningar och tvättat. Allt frid & fröjd tills jag blev lite rastlös! Kom på att jag “kanske” behöver lite kläder och 1 timme senare hade jag lagt till 21 plagg i favoriter. Som i slutändan minimerades till 7! Så himla nöjd med min nätshopping!
Tror att jag bör förflytta mig från datorn nu innan jag kommer på att jag “villhöver” något mer!

Dyrt med en ledig dag
Hoppas att denna sitter lika snyggt på mig!

14 thoughts on “Dyrt med en ledig dag

  • Nu får vi hoppas att sommaren är här för att stanna 😉 Jag, bara älskar den jumpsuiten, den satt som en smäck!

 1. tror säkert den sitter lika fint på dej
  usch ja ju sån me tycker allt inte är fint här hemma o känner mej rastlös

  alltså skit väder skrev i här om dagen vill inte ha sånt här februari skit väder så kallt och storm o regn emellanåt

  • Nu verkar det bra vädret ha kommit till oss och hoppas att det är här för att stanna med! Åh ja jumpsuiten satt bra även på mig som tur var!

  • Gulle dej! Jumpsuiten satt som en smäck som tur var, alltid osäkert när man beställer på nätet. Hade den på midsommar och när vi var i Smögen, älskar den!

  • Villhöver är det bästa ordet, hihi! Ja, gud har aldrig shoppat så mkt kläder som jag gjort nu det sista. Jisses! Får börja rensa ut det jag har för att få plats med mer!

  • Åh jag älskar min nya jumpsuit, den satt bra med! Överlycklig, den kommer användas flitigt i sommar!

  • Ja, haha men nu verkar ju sommaren ha kommit ändå, hoppas den är här för att stanna nu! Ja, jisses chockad över att jag fick korrigerat shoppingkorgen såpass mycket =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *