post

Ekologisk hudvård när den är som bäst!

Jag gillar ju ekologisk hudvård och använder det mer än gärna dels för att jag blir försäkrad om att det inte är testat på djur samt att både hy och hälsa mår bättre av naturliga produkter där det inte finns massa onödiga kemikalier. Tillsammans kan vi göra skillnad utan att kompromissa med kvalitet och resultat. Därför har jag blivit noggrannare med åren att välja ekologiskt. Varför välja bort det som är hälsosammare, varför välja bort något som är bra för vår planet?

Jag har hittat massa grymma produkter hos Softskin och är extra sugen på att testa dessa. Älskar RMS Luminizer, då jag testat denna tidigare. Sedan är jag en sucker för highlighters och så är jag så nyfiken på Lip Exfoliator, perfekt för vintertorra läppar som behöver lite kärlek.

22 thoughts on “Ekologisk hudvård när den är som bäst!

  1. Ja vi måste värna om vår miljö och välja bra saker! 🙂

    Jo, jag hade en liten bloggpaus ett tag, men har varit tillbaka ett tag 🙂

    Ser ni delat på er. Det har vi också gjort :/

    Gott nytt år till dig med 🙂

    • Ja det måste vi verkligen göra, kul att du är tillbaka. Ja det har vi gjort, tråkigt att höra för er. Hoppas att det gick bra allting..

  2. låter ju bra produkter

    ja men gud kanske lika bra du inte kom med vilka idioter som är på sånt där . det är ju de som de väljer som ställer till liv o bråk o konflikter 😀 du är “för perfekt” för sånt he h é <3 kramar

    • Ja så härliga produkter är det! Ja, haha dom är ju lite smått galna, men hade ändå varit sjukt kul och ha varit med. Hade förmodligen varit än av de normalare deltagarna *S*

  3. Så mycket fina produkter och vilka bra tips 🙂 Jag gillar inte att ha vintertorra läppar men jag använder så mycket Lypsyl så har sluppit det än iaf 🙂

    • Ja superhärliga produkter. Ah jag undviker helst lypsyl man blir ju helt beroende, haha. Kör med bodyshops lip butter inte så mkt bättre det, haha.

    • Varsågod, mera eko åt folket! Har du förresten sett min grymma nyårskaramell på instagram? @lindamarie.nu hittar du grymma produkter från Maria Åkerberg med.

      Gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *