post

En bättre fredag helt enkelt!

Förra helgen var jag inte bara på Vann spa utan på fredagen så träffade jag min fina vän, som jag inte träffat på evigheter. Pratar vi “förr i tiden” nu så har det inte riktigt blivit att vi har umgåtts, skrämmande att det blev så faktiskt. Vet ej riktigt anledningen men så blev det. Nu har jag vaknat upp! Nu tar jag mig tiden till mina vänner, livet blir ju så mycket roligare när dom finns med i bilden. Det är så viktigt med vänner! Ursäkta att jag typ gått i ide i 13 år. Nu har jag gått i ide med bloggen istället, sorry! Nu börjar jag känna igen den gamla Linda igen! I´m back!

I helgen var min vän Tina här på Tacos & Mojitos, så himla härligt att bara sitta och prata om allt mellan himmel & jord. Tack för en grym stund!

Nya tider, nytt liv, nya konstellationer & helt andra möjligheter. Jag har tur som har träffat världens underbaraste människa! Tack för att DU är DU!

3 thoughts on “En bättre fredag helt enkelt!

  1. Vad skönt att gamla Linda är tillbaka, heja dig vännen! 😀
    Man vet oftast inte hur stark man är förrens livets prövningar kommer sådär över en natt.

  2. Ja, det känns bra. Tappat bloggandet lite påvägen, men är snart tillbaka där med tror jag! Finns ju lite annat att lägga fokus på nu i livet,hihi. Jennifer skall du säga, du är grymt stark! Heja OSS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *