En härlig båttur till fantastiska Gullholmen

I onsdags så bjöds det på ett helt fantastiskt väder så vi beslutade oss för att hoppa i båten och åka till Gullholmen.
Eftersom vi pillat med min nya sida så ligger jag något efter, hoppas ni har lite överseende med detta. Jag sitter här och hela huvudet gungar, allt gungar! Idag har vi nämligen varit ute med båten hela dagen och det verkar ta ett tag för min balansnerv att fatta att jag är i land nu. För det gungar vill jag lova!

Gullholmen kan jag verkligen rekommendera för er som inte känner till det, en fantastisk ö, stor ö.
Det är verkligen en förmån i livet att ha allt detta runt knuten bara ett stenkast bort med båten, eller att bara vara runt omkring här. Jag kan inte riktigt se mig mätt på vår omgivning, trots att jag är uppvuxen här. Det är något alldeles speciellt med västkusten och alla små underbara kust samhällen vi har.

Vi lade till vid bryggan, superbra hamnvärd som ropade i megafon, lägg till vid affären ni som inte skall stanna sålänge, förvånat nog fanns det en perfekt plats där för oss. Vi gick mot Gullholmens utsiktsplats hade med oss kaffe och fika samt tunnbrödsrullar och där satt vi och njöt av livets goda.
Sedan blev Alfred glass sugen så vi gick tillbaka till bryggan för att köpa glass. Satt och småpratade och sade att; Tur vi inte lade oss med bredsidan för då hade vi fått vänta, som dom nedan på bilderna som ligger innerst som putsade lite rutor osv. När dessa tre ger sig av så kommer det dom som lägger bredvid oss och då blev vi ju innerst,haha. Men vi kunde ta oss ut ändå. Båtfolk är så hjälpsamma. Underbar mentalitet.

34 thoughts on “En härlig båttur till fantastiska Gullholmen

  • Jamen från er är det ju jättenära ju 😉 Klart bättre än Hållö kan jag tycka. Hihi man hinner bara man vill. Hur länge stannar ni här på västkusten? När kan du planera in och träffa mig en kortis?

  • Hihi, vad rar du är. Ja, jag vill nog säga att det är komplett här faktiskt 😉 En förmån i livet helt klart.

  • Ja det var en härlig tur verkligen! Ja, finns inte mycket som slår det faktiskt! Finns fantastiskt fina kustsamhällen här.

  • Ja det är verkligen magiskt man kan inte riktigt fånga känslan och magin på bilder, kanske får börja vlogga, haha. Gud det kan aldrig båda gott!

 1. Vad har du för portal nu eller är det egen? Så vackert där är,, jag hade besätmt mig för att sluta blogga, tid finns ej, men hehe gick ej

  • Nej du aldrig mer portal efter 10 år,haha! Så jag är egen på webbhotell och med egen domän, så mkt bättre. Ja just det haha, det är svårt att hålla sig ifrån bloggandet helt klart! Gullholmen är ljuvligt, kan rekommenderas!

 2. Gullholmen låg vi vid för några år sedan när vi var ute, riktigt mysigt ställe. Båtfolk är riktigt hjälpsamma, vi var fem båtar i en rokad om platser igår och ska hjälptes åt.
  Svar: Tack, vi är så nöjda med köpet, perfekt båt göra oss just nu.

  • Ja men alltså det är helt annan mentalitet och jag tror också att den är mer sins emellan stora båtar, man måste liksom hjälpa varandra då. Så härligt, vi går också kanske lite i bytar tankar, vi får se! Förstår det så himla härligt att vara ute!

  • Ja synd att man inte riktigt kan förmedla hela känslan i bild men det är ljuvligt där! Eller hur mera sommartips kommer, vi har varit på mer äventyr 😉

  • Ja helt underbart! Hm vad knepigt? Jag har android och testade nyss, för mig funkade det. Skall undersöka vad detta kan bero på. Väldigt uppskattat att du sade till 😉 Tack!

 3. åh jag älskar havet, uppvuxen strax intill. Älskar bilderna du tagit, ser så mysigt ut

  sv: usch ja, slemproppen var väldigt äcklig. Gick med utav den inatt tillsammans med massa värkar

  • Ja visst är det helt ljuvligt, havet..! Åh men tack, försöker förmedla känslan genom bilder, ingen proffsfotograf men hoppas att jag lyckas litegrann iaf 😉
   Bläääk, nära nu då förhoppningsvis!

  • Hihi ja fast detta är liksom finare och gemytligare på ngt sätt utan affärer som stör på det sättet och inte lika mycket folk;)

  • Men tack så himla mycket, glädjer mig att höra. Vi har haft fantastiska båtdagar och tur med vädret vilket underlättar lite vid båtägande,hehe.

  • Ja det var en härlig tur. Ja vi behöver inte åka så långt för att få våra utflykter, finns mycket här hos oss. Så himla härligt.

  • Ja nu har vi haft några härliga dagar med båten verkligen! Tur med vädret, hoppas sommaren håller i sig ett tag till 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *