En härlig film om vår Polenresa

[I samarbete med Stena Line]

Inläggen om Polen är nu slut, känns lite sorgligt. Men här kommer en film, känns som ett bra avslut på en helt amazing resa! Vi kom lite av oss i filmandet lite, lätt att glömma bort när man fotar och instagrammar för fullt 😉 Har ni helt missat mina Polen inlägg så kika in i min resekategori.

Tack till Stena Line, Puro Hotel, ni gjorde vår upplevelse fulländad!

14 thoughts on “En härlig film om vår Polenresa

  • Ja Polen är verkligen en pärla! Ja har också hört det och kan inte annat tänka mig att den är det! Härligt med en getaway!

 1. Jag är en (av dom få) som fortfarande inte fattat det där med vloggar, vill läsa inlägg i min egen takt och uppskattar proffsiga foton och välskriven text. Youtube-eran har liksom helt gått mig förbi. Det är nog till min förlust. Ska dock ta mig tid att kolla på din film såklart=)

  Och hoppandet får jag hoppa den 16:e – är på resande fot då.

  • Åh jag är nog också en av de få, men jag gör ett tappert försök iaf, haha. Håller med dig där om i egen takt och välskriven text. Men kan också tycka att en resa i rörligt format är askul att se. Så mkt jobb,filma, fota, instagramma klippa. Man vill ju hinna njuta lite också såklart.
   Hihi såklart så är du på resande fot! #nyfiken

  • Ja eller hur tyckte det passade bra med helheten att avsluta med en film.
   Polen är verkligen fantastiskt fint. Ja ush Auschwitz har jag också varit i :/

  • Naw men tack fina du! Lite skakig på sina ställen, men det var ju för att vi var så exalterade över Polen 😉

  • Ja kolla datumet och återkom så fort du kan 🙂 Vore ju skitkul att få träffa dig, jisses vi har ju haft kontakten länge. Vill du så ta med en vän 🙂 Tack. Tänkte att avsluta med en film kan vara lite kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *