post

En opublicerad bild och workshop projektet

Alla har vi nog någon bild som man inte är sådär nöjd med, där man själv personligen tycker man ser rolig ut eller gör någon sorts min. Här har ni två sådana opublicerade bilder på mig som jag inte är nöjd med,hehe. Såklart har man några sådana på lut. Så jag tänkte bjuda på någon eller några utav dem.

Sedan så till mitt workshop projekt, så anmälde sig flertalet fotografer. Så där är inga som helst problem. Har en duktig tjej på smink & hår. Nu skall jag bara kirra platsen och den är på gång, wieeee så jäkla skoj!

Så är du som bloggare intresserad av att komma på workshop? Där vi har en härlig dag tillsammans, peppar varandra och diskuterar, vårt gemensamma intresse; Bloggen. Anmäl ditt intresse till hej@lindamarie.nu med bloggnamn, instagram osv.

Fotograf: Skoorell Photography, hår & smink Viktoriasalongen

9 thoughts on “En opublicerad bild och workshop projektet

  1. Mailar dig direkt 😉 Jätte fin är du på bilderna 😀

    Svar: Ja samma här 😀 Okej gör det, jag väntar 🙂 Åker till Spanien på tisdag så kommer bli lite svår att nå efter det fram tills på lördag då vi ska bila ner 🙂

    • Fick ditt mail, tack. Haha bara en själv som inte tycker det…Jag vet att du väntar förlååååtttt! Är så sjukt trött just nu bara men det kommer. Ingen panik med att svara mig vet att du är bortrest;)

    • Ja haha man har ju det, lite kul att publicera någon av dem emellanåt för oftast så har ju kanske inte den andra personen på andra sidan skärmen samma åsikt som en själv då man har förmågan att vara lite självkritisk.
      Ja älskar projekt och vi har en stoooor grej på gång, skall bli sjukt kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *