post

En sådan där måndag!

Gud vad trött jag har varit idag! Ändå så har vi inte gjort något speciellt i helgen, bara tagit det lugnt. Alfred har åkt på förkylning igen, så det har varit lugna puckar. En sådan där måndag, där man har varit mer eller mindre halvdöd. Imorse när jag skulle tanka så har hade jag helt glömt av koden, med kortet jag ALLTID brukar tanka med! Har fortfarande inte kommit på koden!

Denna veckan är smått hysteriskt både privat och på jobbet. Mycket uppbokat. Förra veckan var också hysterisk, Patrik flög till London i tjänst. Imorgon flyger han till Stockholm i tjänst. Jag har mycket med event och allt annat vardagligt som skall göras.
På torsdag så skall jag på kurs i Göteborg, kanske kan man hinna med en fika i slutet av dagen med någon vän därnere?
Nästa vecka är jag i Stockholm i tjänst. Denna hösten kommer att swisha förbi!

⇒ Passar på att slänga in ett tips här om gruppen jag startat på facebook Tillsammans är vi bloggare starka! I denna gruppen kan man fråga om allt mellan himmel och jord som rör bloggandet, finns massa bra tips och pepp i vår grupp!

 

10 thoughts on “En sådan där måndag!

 1. Suck vad jobbigt när man glömmer bort saker. Skulle blivit tokig om jag inte kom på koden på tanka kortet.

  Jag är ju en glömsk person så alla koder finns inskrivna i telefonen fast jag vet att det inte är så fiffigt alls men det funkar inte för mig annars.

  Trist med förkylning på sonen. De brukar ju alltid dyka upp när man inte alls varken vill eller har tid för dem.

  Jag har förresten varit modig och äntligen flyttat min blogg. Valde wordpress för där är det enkelt att skapa egen domän om jag tycker det funkar med dem.

  Tråkigt att jag inte får till det i olaneringen med ert event den 4/11 för jag var riktigt sugen på att åka. Dottern fyller år dagen innan och har sin fest den 4 nov. Hoppas vi ses snart.
  Kram från mig.

  • Ja sjukt störsamt verkligen! En kod som man använder ganska så ofta med, galet! Åh kul grattis till WP! Nu är det bara egen domän som saknas ;)Så himla trist att du inte kan, men det kommer fler tillfällen helt klart.
   Åh nu är jag oxå förkyld, avskyr det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *