post

En tanke som slog mig & varannan vecka

Hur upplever ni det? Nu när jag lever själv så hinner jag inte alls ägna så mycket tid åt bloggen. Verkar som att många väljer att gå över till instagram helt och hållet istället? Jag vill inte riktigt göra det, har ju bloggat alldeles för länge för att “bara sluta”.

Har ju Alfred varannan vecka och när jag har tid över så försöker jag ägna den åt huset & alla bestyr. Saker & ting går inte riktigt på rutin än med husbestyren. Får villigt erkänna att det är lättare med en man, men nu har jag inte det så det är bara att bita ihop & köra!
Hur fungerar det med varannan vecka? Det fungerar jättebra faktiskt, som sagt när jag inte har Alfred så hinner jag få massa annat gjort och kan också fokusera på mig själv, jobbet osv.

Köpte högtryckstvätt förra veckan och har fått i ordning båda altanerna. Kanske skall börja måla klart huset, slipa teakpartiet och olja in och även olja in cederträt. Häckar, gräs mm. Ja, ni förstår det är lite att pyssla med.

Summa av kardemumman, händig man sökes, haha!

16 thoughts on “En tanke som slog mig & varannan vecka

 1. Förstår att det är mycket att göra! Jag uppdaterar betydligt mycket mer på Instagram men tänker samma som dig, kan inte släppa “vanliga” bloggandet, har ju bloggat sedan 2006!! 🙂

  • Ja, så är det ju så, lättare & snabbare att uppdatera instagram helt klart! Men som sagt när man är gammal i gemet och har bloggat såpass länge så vill man inte släppa det 🙂

  • Sant, mer personligt på bloggen och likadant med mig tycker det är kul att läsa. Blir mer personligt än instagram. Ja, det fungerar bra, väldigt skönt!

 2. Vad kul att det funkar så bra och det tar tid att komma in i nya rutiner. Jag tar också mer hand om mig själv varannan vecka men vi äter bättre mat när barnen är hos mig. <3 Kramis

  • Ja, det gör ju det 🙂 Ja samma här herregud vad dålig man är på att laga mat när man är själv, haha. Galet!

 3. nä ja vill inte heller sluta me något ta lite utav varje i stället roligare.
  här har man vänner som “hälsar på ” var dag såna vänner man inte haft annars så glad för det

  ja du kan ju ha mera tid till alfred o sen den veckan du är ensam ta lite mera måsten liksom det är ju fördelen at ha varannan kanske
  duktiga du <3 kram

  • Ja sant, saken är den att bloggen blir lite lidande just nu, men det kommer sakta men säkert igen!
   Ja, när jag är själv blir det fullt fokus på mig själv o huset o alla bestyr som måste göras.

  • Naw söta du, det behövs inte jag reder detta, bara bloggandet som blir lidande just nu för tillfället :/

 4. Jag anser mig vara rätt händig. 🙂 Du skulle bara kunna säga till vad du behövde hjälp med, så skulle jag fixa det på en gång! Du kunde ha mig helt lindad runt lillfingret. 😉

  • Måste ge all heder till dig så “vågar” skriva här. Heja dig & på ett bra sätt med 🙂 Ok, behöver hjälp med att slipa ned ett trädgårdsbord, slipa ned teak partiet vid entrén, måla klart framsidan på huset, måla det vita runt fönstren, olja in cederträ fasaden 🙂 Var nog det,hehe. När ordnar du detta tro? Hehe

 5. Personligen har jag inte riktigt fastnat för Instagram, utan tycker lite bättre om att kika in i bloggar. Men hursomhelst tror jag att det faller sig ganska naturligt att sociala medier måste prioriteras ner av olika skäl ibland. Det verkliga livet ska ju ”genomföras” varje dag, med allt vad det innebär.

 6. Ja jag märker också av att Instagram tar över bloggarna, jag vill inte heller sluta blogga men jag har dock blivit mindre aktiv, det kan jag erkänna..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *