Era bästa Stockholms tips?

Min kära fästman fyllde år i torsdags och då bestämde jag mig för att fixa barnvakt och boka en weekend i Stockholm. Hans lillasyster studerar där och bor ihop med sin kille. Så det blir att hänga lite med dem också såklart!

Skall bli så himla mysigt detta! Helgen innan är jag också förmodligen på en weekendresa. Mycket på gång nu! Ni skall bara veta, kan knappt bärga mig med att berätta men ni får vänta lite till!
Kommer att vlogga på vår Stockholmstur med såklart.

Nu vill jag ha era bästa Stockholms tips! Vart får vi inte missa att äta, uppleva, se & göra? Extra kul att få era tips och guldkorn!
Era bästa Stockholms tips?

26 thoughts on “Era bästa Stockholms tips?

 1. Men vad roligt, jag ska också till Stockholm i helgen haha! Hm, jag älskar MoS när det gäller shopping. Dom har det allra mesta! Gällande matställen är jag väldigt basic ärligt talat, men Vapiano har supergod mat.

  • Åh aldrig hört talas om Mos måste spana in och Vapiano lär vi la äta på förmodar jag,hehe. I slutet av september skall vi till Stockholm.

 2. Härligt med en Stockholms weekend. Ett besök på fotografiska museet kanske? Men jag vet inte vad de har för utställningar för tillfället.

  Gillar man sushi är Miss Voon värt ett besök.

 3. Så roligt att ni åker mot Stockholm. Här finns det fullt med godbitar att ta del av. Fotografiska är ju alltid roligt men ganska dyrt att käka på för att vara museum. I går hittade jag en ny pärla längs Karlbergs strand Grodhavet , urmysigt längs vattnet med stor charm.

  Kram KAmilla

  • Ja i slutet av september så bär det av, skall bli mysigt!Fotografiska är det flera som nämnt får nog bli ett besök där! Åh underbart tips!

  • Åh hoppas att jag kan ändra lite uppfattning nu när jag kommer upp! Är så himla glad för alla fantastiska tips jag fått. Underlättar!

 4. Om ni gillar 50-tals inspirerande caféer som specialiserar sig på våfflor av olika slag samt hembakat kan jag absolut rekommendera Älskade Traditioner på Södermannagatan 🙂

  Många museer är gratis så om ni känner er sugna på det så är det värt de 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *