post

Ett kärleksfullt inlägg med massa bloggkärlek

Inför denna stora kärleksfulla dag så valde ju jag att starta ett bloggkärleks tåg. Där tanken var att vi skulle sprida lite kärlek genom att uppmärksamma varandras bloggar. Vilket härligt gäng det blev!
Jag har ju bloggat sedan 2007 och då var det mera av denna härliga inställningen än vad det är idag. Tyvärr det är så himla tråkigt att det blivit så opersonligt och egoistiskt i bloggvärlden. Hoppas verkligen att det vänder även om det är lite svårt att tro det, samhället har liksom tagit en annan vändning.

Vi får inte glömma av att uppmärksamma varandra mer tjejer! Vi är trots allt i samma bransch, vi borde lyfta varandra mer. Genom åren och framförallt via mitt LM Event så har jag träffat så himla många härliga influencers, där en hel del har blivit några av mina bättre vänner. Vi har utbytt massa erfarenheter, delat med oss och tipsat varandra, stöttat och peppat! Hur härligt är inte detta?

♥ Önskar er alla en riktigt kärleksfull Alla Hjärtans Dag ♥

Här är alla härliga bloggare som är med och sprider massa bloggkärlek! Ta er lite tid att besöka dessa fantastiska bloggar.
Linda, Netti, Angelica, Kamilla, Mirre, Frugan, Orsakullan, Anna, Tessan, Hanna, Junitjejen, Webersköld, Carro

20 thoughts on “Ett kärleksfullt inlägg med massa bloggkärlek

    • Ah ingen fara, förstår att många förberedde sina inlägg. Det kom till mig lite sent, men jag skrev med förbehåll att kolla noga det kan tillkomma fler.
      Men det kom med och det är det viktigaste 😉 Så himla kul att du ville vara med! Kommer fler tillfällen, missa inte dem. Syns man inte, finns man inte- PR

  1. Så gulligt av dig att hylla några bloggare , några av dem följer jag med 🙂 Håller med om att det blivit helt annat i bloggvärlden än vad det var för ett par år sedan.

    • Åh men tack, kommer ha fler tåg tänkte jag. Kul att det var lyckat! Ja och numera så följer ju jag dem också. Ja det har blivit kyligt i bloggvärlden många tänker enbart på sig själva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *