post

Ett Mediakit till bloggen? Mera samarbeten?

Har inte fått tummen ur att göra ett media kit till min blogg. Men nu har jag äntligen gjort ett media kit till min blogg. Vad är detta nu då? Det är som ett personligt CV kan man väl säga. Man visar upp sin bloggs styrkor och fördelar och varför dom skall samarbeta med just dig.

Behöver man detta?
En del säger att det är bra om man vill få samarbeten, håller med om att det ser proffsigt ut. Jag har klarat mig utan ett media kit och har aldrig varit med om att företag ens frågat efter det. Men visst känns det proffsigare när man svarar på en förfrågan att man också kan skicka med dem sitt mediakit tillsammans med en utförligare beskrivning i svaret. Så varför inte? Man gör ju helt klart ett proffsigare intryck.

Jag blev jättenöjd med det jag gjorde faktiskt, jag har med info om mig, mina värderingar, mina projekt, exempel på samarbeten jag haft, mina styrkor med mitt bloggande, vad jag ger min kund osv. Nedan är en del av min första sida till mitt kit.

Vad tycker ni om mediakit? Har ni ett mediakit? 

 

30 thoughts on “Ett Mediakit till bloggen? Mera samarbeten?

 1. Så bra tänk det skulle man göra. Ha en bra första maj. Här öser regnet ner vilket är lite trist när jag hade tänkt en dag i trädgården. Kram från mig

  • Vad roligt att du kikar in här emellanåt Tess! Ja skall bli kul när jag skickar ut det för första gången! Ja, det är ju vettigt.

 2. Smart att ha en sådan här! Önskar att kunna få samarbeten med typ saker jag själv tycker om så att jag skulle absolut kunna ta och göra en sådan för att få mer folk som vill samarbeta med mig 😀

  Sv; okej. Skönt bara att njuta utav att vara ledig!
  Ja, det kan bli för mycket utav blommigt och jag gillar inte att ha blommigt då jag har fobier för getingar och humlor ^^,

  • Ja, det blir så mycket proffsigare med ett mediakit, har skickat iväg mitt för första gången nu. Så får vi se!
   Gör ett du med vettja! Hihi ja dom kanske dras till blommiga blusar, vad vet jag.

 3. Haha då kommenterar jag igen…Tack för tipset. Nu har jag suttit fram tills nu och knepat och knåpat ihop mitt mediakit. Så galet roligt att leka med Photoshop en stund eller alldeles för många timmar.

  Mitt hamnade just nu under samarbeten om du vill kika på mitt. Kram Kram. Vi ses snart.

  • Hej där, hihi. Var inne och kikade på ditt. Det blev ju bra! Roligt att kunna tipsa lite! Så bra att kunna ha ett CV till bloggen!

 4. Bra tips för dem som vill ha 😀 jag går ju emot strömmen och bloggar för min skull och då utan samarbeten och grejer 🙂 SV: tack snälla! =)

  • Men exakt till dem som behöver, tycker det har blivit mer i ropet det sista. Det gör du rätt i tycker jag, du har makten över ditt bloggande 😉

 5. he he där ser du hur liten o dålig ja är har inte ens hört om att man ska ha något sånt =( men ja ja jag gör ju inte samarbeten tycker ju inte ja hinner så nä men ändå

  • Men du, man kan inte ha koll på allt och har man inga samarbeten så behöver man ju ej bry sig 😉

  • Hej, nä inte jag heller först, tog mig alltför lång tid att fixa ett mediakit till bloggen, men nu äntligen fick jag det gjort.
   Vill man inte knåpa ihop själv så finns det ju färdiga mallar för sådant 😉

 6. God morgon 🙂
  Men vilken toppen idé. Har jag inte tänkt på att man kan ha men är ju otroligt bra 😉 Tack för det tipset.
  Hoppas du har det fint, nya vecka nya tag. Kortvecka för många, hur är det för dig?
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *