post

Eventplanering när den är som bäst!

Det är ju ett tag kvar till maj men när man planerar event så gäller det att börja i tid, så att man slipper stressa ihjäl sig. Vi har så många bitar som måste falla på plats inför vårt event i Malmö i maj. Har du inte anmält dig? Kolla här hur du skall göra för att anmäla dig.

Så himla roligt att jag och Katja funnit varandra, det är bara klockrent! Allt flyter bara på och vi är också väldigt lika till sättet. Underbart! Träffade henne för första gången på Insta Mammaträffen, vilket fantastiskt gäng vi var! Så glad att hon vill vara en del utav LM Event.

Vi har ju en del företagare som skall vara på plats på själva minglet och snart är alla platser fyllda. Känns fantastiskt bra! Anmälningarna till minglet trillar in, vad många härliga människor vi kommer att få träffa! En del skall bo kvar och det är dessa vi också kommer att äta en trevlig middag med på kvällen med lite aktiviteter. Vi har en reservlista ifall det blir platser över. Kommer bli så bra detta! Vi är super taggade inför detta! Vi kommer att fortsätta pusslandet ända fram tills den stora dagen!

Såhär såg det ut på vårt höstmingel på Plaza i Västerås för 2 år sedan, där hade vi också företagare samt föreläsare på plats.

28 thoughts on “Eventplanering när den är som bäst!

  • Ja när det är större event så gäller det verkligen att vara ute i god tid. Nämen tack! Så roligt att planera och fixa ju!

 1. Jo vår vigsel blev giltig i Sverige. Vi åkte runt och stämplade en massa papper på
  Mauritius etc och fick ett ”lagligt vigsel bevis” art skicka in t skatteverket. Vill man göra en enklare å billigare vigsel kan man ju gifta sig i stadshuset innan el efter och bara ha ceremonin utomlands. Ett annat alt! Kram

  • Ah just det det kan man ju såklart göra. Verkar lite krångligt att åka runt och stämpla massa papper,hehe. Vi har varit ihop i 12 år, inga planer på att gifta oss än i alla fall, haha.

 2. duktiga ni o va kul ni funnit varann
  så synd ja bor för långt i från o med min värk tyvär=(
  mne önskar er lycka till med allt kramar

  • Ja det blev liksom klockrent mellan mig & Katja! Likasinnade och drivna båda två.
   Ja så himla synd att du bor så långt bort.

  • Ja det krävs ju mycket planering, men det är ju så kul att ha event så det är värt det alla gånger.

  • Raring! Vi är det bästa teamet och längtar ju så tills vi alla fyra i LM är samlade. Tänk vad vi kan åstadkomma ihop!

  • Ja det kommer bli ett grymt event. Inte så mycket att bestämma, bara att göra. Kom & mingla med massa härliga influencers! Ta med nån mer influencer som du känner!

 3. Det låter verkligen SÅÅÅÅ kul! Så himla synd att jag inte riktigt är i närheten då 😉 annars hade jag verkligen velat varit med =) Hoppas ni får det fantastiskt!!! Kram vännen <3

  • Ja det kommer bli kanon detta tror och hoppas vi såklart! Jamen jaaaa varför är du inte i närheten då, typiskt;)
   Kommer att träffa många härliga influencers så det blir nog mer än fantastiskt i maj tror jag 😉

 4. åh men vad roligt att ha ett projekt att hålla på med sådär, kommer nog bli grymt! Synd att ni inte håller till i Stockholm 😉

  • Ja, det är kul att arrangera event, mkt jobb såklart men det är det värt i slutändan. Vi har event åt Sthlm:s hållet med 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *