post

Få snygga bryn på vårt influencermingel

Fantastiska Salong Karisma kommer att vara på plats på vårt influencermingel i Malmö. Det kommer att bli brynskola och man kommer även att få sina bryn vaxade och stylade. Så ompysslade vi kommer att bli och vi kommer bli så snygga allihopa!

Vi är strax över 50 personer totalt och 43 influencers. Kommer bli så härligt att få mingla, dricka ett glas bubbel och babbla och bli stylad och fixad. Vi på LM Event kommer att ha tävlingar och även företagarna som är på plats kommer att ha tävlingar med fina vinster. Tänk att snart är det dags!

14 thoughts on “Få snygga bryn på vårt influencermingel

  • Ja snart är det dags. Ja mina bryn behöver alltid fixas så hurra för det! Förstår det blir en riktig mini weekend för dig.

 1. Så grymt ju, brynen gör mycket 😀 SV: ja det var så galet gott verkligen 🙂 Nej det stämmer, jag ändrade header idag äntligen efter att ha fixat håret. Dock samma bild som på instagram 😉

  • Ja brynen ramar ju in hela ansiktet så det gör väldigt mkt att få ordning på dem. Ah misstänkte det blir så när man inte känner igen sig. Sjukt nice blev det i alla fall!

  • Så synd att du inte bodde i Gbg eller nått så du smidigt kunde ta dig ner 😉 Ja brynfix är verkligen inte fy skam!

 2. Härligt! Hade inte varit helt fel 🙂

  Sv; ja, man får absolut hoppas på det. Ja verkligen…

  Okej, jag har typ tvärtom. För mycket dystra färger (som jag i övrigt tycker är sjukt snyggt!) så att jag har köpt i variation lite ljusare färger och lite blommor på 😀

  • Man känner sig som en ny människa när man får brynen fixade tycker jag! Åh ja men nu finns det nästan bara blommigt i affärerna så det kan bli för mycket av det också.

  • Jag är så sugen på 3D-bryn! Jag har alltid förmågan att noppra lite för mkt på sina ställen med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *