post

Family Tapas Night Tonight!

Åh ikväll blir det en riktig Family Tapas Night! Patrik är hemma efter 3 dagar i London, så ikväll blir det familjemys. Jag är så svag för tapas, så himla gott! Gillar ni tapas? Min bästa tapas upplevelse var nog de tapas jag fick i Madrid. Söker ni Madrid i min blogg så hittar ni allt om min resa, men här ⇒ Madrid i dryck & mat ⇐ ser ni bild på de bästa i tapas väg jag någonsin ätit!
Vad är er bästa tapas upplevelse?
Nästa gång hänger nog jag och Alfred på till London, jag menar vi kan ju sysselsätta oss själva medans han jobbar 😉

Har ni några bra tips på olika tapas ställen? Förutom Pinchos då, som jag för övrigt inte tycker är så bra.
Trevlig helg, imorgon vankas det äventyr!

 

13 thoughts on “Family Tapas Night Tonight!

  1. Pingback: Ny bloggdesign! ⋆ Thaimorsan.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *