Får panik! Vad tusan skall jag göra?

Såhär i efterhand så ångrar jag kanske lite att jag blonderade håret, då jag fullkomligt avskyr utväxten. Var bättre innan när jag hade en variant på ombré. Vette katten vad jag skall göra med mitt hår nu! Behöver lite tips från er! Får panik! Vad tusan skall jag göra?

Mitt blonda går dessvärre väldigt mycket åt det gula hållet kanske kan lösa det med någon variant av mellanblond, eller ljusbrun, askblond. Silverschampoo hjälper dessvärre inte. Lade ganska så mycket pengar hos frissan sist. Så jag funderar faktiskt på att färga själv. Blir nog så! Imorgon är det jag som går till affären och köper hårfärg! Min rosé färg höll sig inte så mycket och snart trängde det gula igenom :/

14 thoughts on “Får panik! Vad tusan skall jag göra?

    • Ah fast det är ju ett tag sedan jag var där. MEN DU, jag har redan färgat det. Blev färgen til höger i bloggen. Blev så jäkla nice det blev nordisk askblont…det blev grått så coolt!!!

  1. Det är lätt att håret blir lite åt det gröna hållet då man färgar från ljusblond till mellanblond, så då skulle jag nog ta en nyans mörkare än du tänkt, det mattas ju alltid ut lite ändå

    • Hihi japp det är redan färgat, har skrivit om just det med grönt hår i mitt inlägg som du kan läsa om 😉 Det behöver nämligen inte bli grönt 😉

  2. Pingback: Från fullkomlig panik till agerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *