post

Favoritlåtarna just nu! Pepp låtar!

Inte mycket för julen som ni förstått, så därav ingen julmusik. Jag framstår som rena rama jul ateisten, hehe. Men det finns ett par riktigt bra låtar som jag inte kan låta bli att lyssna på just nu. Dessa streamar jag igång på högsta volym i bilen på morgonen. Kommer till jobbet riktigt laddad & pepp! Bästa sättet att komma igång på morgonen, helt klart.

Om ni inte lyssnat på Smith & Tell så gör det, tycker dom är så bra! DUMB är absolut favoriten! Dessa låtar går på repeat här 

14 thoughts on “Favoritlåtarna just nu! Pepp låtar!

  1. Haha av någon anledning blir jag nästan chockad när jag hör att folk inte gillar julen :’) Aldrig hört någon av dessa, måste lyssna!

    Sv: Haha jag pluggar foto på ett universitet i Edinburgh! 🙂 Åh själv har jag typ bara sett fem avsnitt av Outlander bara för att det kändes som att jag var tvungen för att jag bodde här haha!

    • Haha jag känner faktiskt rätt många omkring mig som inte heller gillar julen. Men det är ju mer ovanligt att man inte gillar den såklart,hihi. Jaaaa! Lyssnat på dem än? Åh men gud vad häftigt!!Ojoj den serien måste du bara se! Till våren blir det Edinburgh för mig o några tjejer!

    • Varsågod. Ah många som kör julmusik nu ja, till mitt stora förtret som inte gillar julmusik 😉 Men, men det är snart över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *