post

Fem Fredagsfakta om mig!

Wohooo en arbetsvecka kvar nu, sen är det dags för semester! Eftersom denna listan är så roligt samt att ni får reda på “smaskiga detaljer” om mig, så skall jag försöka att komma ihåg att lägga upp den. Här hittar ni mer fredagsfakta om mig.

→ Inbiten västkustbo, men gillar inte fisk. Tycker verkligen inte att det är gott. Skaldjur tycker jag däremot om!
→ Gillar inte morgnar, men tvingar mig upp ändå. Äter aldrig frukost hemma. Orkar helt enkelt inte. Är ingen frukostmänniska.
→ Har tackat nej till ett jobb som VD, 2018. Känner fortfarande att jag tog rätt beslut. Trivs så bra med mitt jobb!
→ Vi har städerska och har haft i många, många år nu. Så skönt, kan man undvika sura miner och tjaffs så gärna!
→ Är en väldigt ärlig och rättfram människa, säger vad jag tycker. Men har även lärt mig att hålla tungan i styr genom åren.

10 thoughts on “Fem Fredagsfakta om mig!

  • Ja, det är underbart att komma upp i tid och göra allt i lugn & ro men jag verkar aldrig riktigt få till den rutinen, hehe.

  • Roligt att du tycker det, kommer att lägga upp varje fredag:) Åh eller hur älskar min Pernilla Wahlgren klänning!

 1. Städerska funderar jag med på att anlita när jag börjar jobba igen, just för att kunna slappna av och slippa känna stressen/pressen inför just det..

  • Så värt med städerska! Toppen med RUT-avdraget med. Härligt att slippa o städa framförallt när man har ett stort hus som vi 😉

 2. Gud ja, jag hatar mornar. Även fast jag inte har jobbat på flera år så är jag ingen morgonmänniska. Om jag börjar jobba i framtiden så kommer jag kosta på mig en städerska. Konstigt att inte fler gör det med tanke på RUT-avdraget. Det borde spara massor med tid hos många familjer. Kul att läsa fakta om dig 🙂

  • Ja RUT-avdraget är verkligen kanon! Så skönt med städerska. Det sparar en del konflikter. Haha gillar som sagt inte heller mornar. Kul, tänkte få upp ett inlägg varje fredag:)

 3. Jag gillar inte heller att äta frukost tidigt, men långfrulle efter 9 en lördagsmorgon är mer än ok!
  Vi funderar med på hemstäd, men har inte tagit beslut än. Vore så skönt att slippa städa. Hur ofta har ni städning?

  • Nä ush för frukost på morgonen men som du säger frulle vid 09 funkar. Hemstäd är underbart! Man slipper dessa vardagskonflikter/stress att man måste städa. Vi har varannan vecka på fredagar, det är perfekt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *