post

Fem fredagsfakta om mig!

Åh jag är för dålig på att komma ihåg denna punkten, det får bli lite hipp som happ 🙂 Idag har jag varit på en alldeles underbar lyxbehandling för ansiktet. Mer om den senare, är ni jättenyfikna så kolla in min instagram. I tisdags var jag hos frisören & klippte mig. Unnat mig lite extra denna veckan, börjar ju att jobba på måndag igen.

Är ni nyfikna på mina andra fredagsfakta så hittar ni dem HÄR & HÄR

→ Ingen hemlighet att jag älskar att resa och på torsdag så åker jag faktiskt iväg igen, blev ni nyfikna nu,hihi.
→ Unnar mig inte egentligen så mycket, men våra event blir som en extra boost för mig. Det kan jag leva på länge!
→ Jag gillar att ta en kaffe i lugn & ro och njuta av lugnet och tystnaden en stund. Detta gör jag gärna för att stressa av.
→ Avskyr när tekniken strular, har noll tålamod med det. Gillar inte heller att man man inte kan välja mer än 24 timmar tillbaka på instastories!
→ Gillar inte godis jättemycket, äter hellre lite plock som tapas. Chips gillar jag däremot!

Happy Friday alla, många som börjar jobba på måndag igen?

26 thoughts on “Fem fredagsfakta om mig!

 1. Så kul att bekanta dig mer med dig!?
  Jag gillar snacks mycket mer än godis, popcorn är godast, men chips är gott det med.
  Börjar jobba på tisdag, lite delade känslor ?
  Önskar dig en fin helg!

  • Hihi roligt att du tycker det. Samma här snacks är godare än godis. Ja börjar jobba imorgon, ingen känslostorm än iaf!

  • Hihihi ja det skall bli roligt med en lite trip 🙂 Du får hålla utkik på min insta @lindamarie.nu, följ gärna om du inte reda gör det. Följer alltid tillbaka.

 2. Åh, det är typ det bästa tycker jag. att bara sätta sig med en kopp kaffe på balkongen i detta underbara vädret, eller ännu hellre på bryggan eller baksidan i stugan, eller allra helst på verandan med utsikt över sjön i stugan och då allra helst dagens första kopp. Då är livet nästan oslagbart 🙂
  Ja, jag älskar kaffe 😉

  Hoppas du har det bra!

 3. God morgon 🙂
  Undra vart du ska denna gången?
  Tekniken känner jag igen mig i , noll tålamod om den strular, just för att jag inte förstår mig på sådant *haha* Hoppas du får en underbar dag <3

  • Ja man blir så otålig när teknik inte fungerar,eller när det är krångligt! Hihi undrar just vart jag ska 🙂 Följ mig gärna på instagram om du inte redan gör det @lindamarie.nu följer alltid tillbaka såklart.

 4. Jag håller med om allt på din lista!
  Jag skulle definitivt vilja besöka ett av dina event någon gång!
  Kaffet sitter jag och njuter av i lugn och ro just nu medan de båda barnen sover (sambo och son). Efter kaffet ska jag unna mig en lång skön dusch och sticka ut till Lysekil.
  Till fredagsmyset äter jag helst goda nötter, ev någon god pralin men helst inte plockgodis eller chips.
  Hoppas att du får en fantastisk dag! 😀

  • Ja vore så kul ifall du kom på något av våra event någon gång! Lysekil då passerar du mig 🙂 Ja, kaffe stunden är helig, hihi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *