post

Fem fredagsfakta om mig!

Då var även denna arbetsveckan över och jag tänkte bjuda på fem fredagsfakta om mig! Listan hittade jag inne hos min fina vän och själsfrände Katja.
Helt otroligt att man bara klickar så efter en gång och i lördags på vårt event så var det andra gången vi träffade varandra. Så himla roligt att det fungerar så klockrent!

Jag har värsta fobin för hajar, har även googlat hur det är i Dubai. Jodå 30 olika haj sorter där många är High Risk to Humans. Jag är samtidigt otroligt fascinerad över dessa och ser varenda haj program som går på tv. Har jättesvårt att bada hör hemma i våra vatten då jag inte ser vad jag har under mig, till och med stressad i våra vatten. Känner ju mig inte direkt tryggare när vi hade 3 späckhuggare på besök här i vår fjord för ett tag sedan! Jag är den som badar på grunt vatten.

Jag är effektiviteten själv, men hastar ogärna iväg utan det skall vara väl genomtänkt innan jag gör något. Är väldigt strukturerad och gillar ordning och reda. Är noggrann och saklig och får saker gjort! Gillar att få det gjort och att känna, YES! Jag klarade det! Härlig boost!

Jag och Patrik har varit ihop sedan 2005 då vi även förlovade oss. Nej, han har inte friat än. Kan ni snälla sms bomba honom, haha. Gud vet inte ens om jag vill gifta mig. Gör jag det så blir det inte i någon kyrka i alla fall. Vi köpte huset 2007 och renoverar fortfarande.

Åh herregud här kommer det! Jag är halvfinne! Min biologiska pappa var finne. Min biologiska mamma var svensk. Båda mina biologiska föräldrar är avlidna. Jag blev adopterad när jag var 6 månader. När jag var 15-16 så fick jag reda på att jag hade 4 halvbröder dvs vi hade samma pappa allihopa men olika mammor.

→  Uppvuxen i Uddevalla, född i Nödinge. Har bott och pluggat i Karlstad. Har även varit utbytesstudent i Prag under 1 månads tid. Har också bott i Malmö. Jag är en hejare på språk: Spanska, franska, italienska, grekiska, tyska, norska, danska. Älskar att resa!

15 thoughts on “Fem fredagsfakta om mig!

  • Hihi vad gullig du är! Ja jag visade honom då sade han att jaaa ingen har ju mitt nummer ändå 😉

 1. Kul att veta lite mer om dig! Nu får han allt fria!
  Gör det något om jag lägger upp en liknande lista om mig hos mig?
  Kramar

  • Naw men gulle dig, tack. Haha ja han är inte snabb, haha! Absolut lägg upp listan hos dig med bara kul!

 2. Hajarna brukar hålla till norr eller söder om Dubai och inte så ofta runt hotellen och andra busy områden. Du kan vara lugn. Poolen i Atlantis är garanterat hajfri! Dom har Dick snälla delfiner ..

  • Hihi tack för att du skriver det, obeskrivlig fobi. Tror mig se skuggor överallt i vattnet,haha. Skall bli helt underbart att få åka till Dubai, första gången för oss. Likadant en upplevelse att bada i havet som inte ens lär svalka då, hehe. Men,men vi får anpassa oss där det finns AC. Vi har några saker vi vill göra. Atlantis skall ju vara amazing också. 19 dgr kvar nu! Vad gör du i Dubai förresten?

  • Hihi tack goding! Ah tycker du. Spanska är det jag kan bäst och har läst längst. Så kul med språk!

  • Men åh fina Katja, fasiken vad gullig du är! Tur att jag kan inspirera någon! Jag är lika tacksam att jag träffat dig vännen. Ni kommer väl hit och hälsar på oss i sommar???

  • Ja hihi, bara född vette katten om jag bodde där som liten faktiskt iom att jag är adopterad. Ah och du bor i Göteborg om jag inte missminner mig!

 3. Härligt inlägg 😀 alltid roligt att läsa igenom sådana här inlägg!

  Sv; haha, ja det var oerhört gott!
  Nej, det är det faktiskt inte 🙂 förstår det!

 4. Pingback: Fem Fredagsfakta om mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *