Festen är kirrad med Matsmart.se

Jag tänkte bidra till att minska matsvinnet med Matsmart, sagt och gjort så jag beställde därifrån! Hur bra som helst och snabb leverans & så billigt. Ett sätt att bidra till en bra miljö, helt klart!
Med min beställning så fick jag en kod som jag tänkte dela med mig utav, den ger er 50:- rabatt när man handlar för minst 350:- “ange koden: hummingbird”. Giltig tom 6/8.

På lördag så skall jag nämligen ha tjejfest hemma hos mig med Temat White & Gold Latino. Skall bli så himla kul, jag är så taggad inför detta! Vem vet du kanske vill komma 😉 Kommer en hel del fantastiska människor så det skall bli så trevligt!

matsmart.sePoolparty

16 thoughts on “Festen är kirrad med Matsmart.se

  1. Men så himla roligt att du ska ha poolparty 😀 Har hittills aldrig handlat från matsmart, men det verkar himla smidigt med just drickor och godis som ju typ aldrig blir dåligt 😛

  2. Åh, va kul,hade gärna kommit om det inte varit för att vi ska på Håkan på lördag.Och Matsmart verkar himlans smart???? Tack för rabatten, den ska utnyttjas.
    Kramar!?

  3. Har intw testat Matsmart än men kanske skulle göra det! Så roligt med poolparty, det är synd att man inte har vägarna förbi för då hade jag lätt kikat förbi!☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *