post

Filmtips: Red Sparrow

Groteskt osmaklig film på många ställen men en riktigt, riktigt bra film! Våldtäkter, misshandel och tortyr på många ställen i denna amerikanska spionthriller filmen. Det är “Hunger Games” regissören och det kunde man nästan lista ut av filmens handling faktiskt! Gillar vändningen i filmen skarpt, utan att avslöja för mycket. Skådespelerskan är Jennifer Lawrence, hon gör denna rollen så bra!

“Mot sin vilja rekryteras Dominika Egorova till att bli en “sparv”, en tränad förförerska i tjänst i den ryska säkerhetstjänsten. Hon tvingas lära sig att använda sin kropp som ett vapen, men måste kämpa för att upprätthålla sin självkänsla under den extremt icke-humana träningsprocessen.
Dominika blir en av säkerhetstjänstens mest värdefulla tillgångar och hennes första mål är Nate Nash, en CIA-agent som är ansvarig för USAs kontraspionage mot Ryssland. Det uppstår en oväntad attraktion mellan de två unga agenterna, och som kan komma att hota både deras egna karriärer samt de bägge ländernas säkerhet”.

12 thoughts on “Filmtips: Red Sparrow

    • Inte så mycket tortyr men fruktansvärt avskyvärda scener emellanåt, se trailern vettja. Den är verkligen värd att se.

    • Så lite så en bra film inför hösten när regnet öser ned. Resan var toppen, kämpar på med alla reseinlägg som skall upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *