post

Födelsedagsfirande i dagarna två

Idag är dagen jag fyller 35 år. Hurra, Hurra! Firandet började redan igår när jag och Patrik var på restaurang, han gav mig också världens överraskning, mer om det i ett eget inlägg 😉  Vi har även haft fika gäster både igår och idag. Kvällen kommer att avslutas med Netflix.
Idag så hade mina föräldrar hittat på en överraskning som bar av mot Hunneberg till en restaurang som heter Spiskupan, jättemysigt ställe och jättegod mat! Så trevligt. Även fått några fantastiska presenter som jag blev väldigt glad över.

 

16 thoughts on “Födelsedagsfirande i dagarna två

 1. Verkar som du fick firas ordentligt 🙂 Kul!
  Sv: Då jag har en man som gillar Star Wars så har jag liksom fått se dem några ggr under åren 🙂 Filmen var ok, men dem nya är ju lite annorlunda jämfört med de gamla. Hände saker hela tiden, så man blev inte uttråkad för att vara en så lång film.

  • Ja, jag blev firad minst sagt. Kul för en gångs skull,hehe.
   Tror min gubbe gillar Star Wars med men inte så att han går på bio, tror inte det iaf,mohaha

 2. Du förtjänar att bli firad ordentligt 😀 När ska vi ta skype samtalet? Ett måste nu ju!

  Svar: Ja jag kände det var på tiden 😛 Tack fina du! ​

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *