post

Förkärlek till Boots No7

Nu när Patrik är i London på jobb titt som tätt så kan jag med gott samvete be honom att gå in på Boots och shoppa lite till mig.
Älskar deras No7- serie. Har en viss Förkärlek till Boots No7.
Så nu sist så frågade han ifall han skulle shoppa något åt mig och jag har länge suktat efter en snygg nude palette, så jag hittade No7 Stay Perfect

Superfint skimmer och håller hela dagen och perfekta färger! Älskar den. Undrar vad det blir nästa gång han åker dit, hehe. Har sagt till mig själv att jag endast skall shoppa sådant som jag behöver. Inte så lätt men det är ett bra mål i alla fall.

Hur brukar ni göra? Brukar ni begränsa er shopping med regler och andra påhitt?

8 thoughts on “Förkärlek till Boots No7

  1. Fina färger i paletten. Den skulle jag också vilja ha. Får fråga tomten helt enkelt. Jag försöker begränsa min shopping som om jag eller plånboken inte gjorde det skulle dra iväg hur långt som helst kan jag tänka.

    Ha en bra dag.
    Kamilla

    • Ja superfina färger verkligen! Älskar den! Perfekt size med, den paletten var inte så dyr heller så det är ju ett stort +. Tror den kostade c.a 200:-. Så värt det!Samma här men ibland blir jag lite för snål mot mig själv och unnar mig inte så mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *