post

Förkylningen smyger sig på & Netflix

Hela familjen är förkylda här, fast för dem börjar det gå över. Nu börjar jag få ont i halsen. Sån jäkla skit alltså! Orkar inte vara förkyld!
Har gjort allt för att mota den begynnande förkylningen: C-vitamin brus, shot med ren lime, halstabletter och ingefära te med honung. Inget verkar bita, kan ju hoppas att förkylningen blir lite mildare! Troligtvis inte. Känns inte riktigt som att jag kan påverka virusets beslut att göra mig sjuk!

Så vad passar inte bättre än att bädda ned sig i soffan framför Netflix. Många serier som jag gillar har haft säsongavslutning men det innebär ju också att nya bra serier tar sin början!

Jag har börjat se på Marvels Defenders (skall tillägga då att jag sett på Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage & Iron Fist). Här är dom alla i samma serie och kämpar tillsammans. Ett tips till er som gillar Marvel.
Sedan såg jag även lite snabbt att en serie som heter Lucifer har börjat med som jag definitivt kommer att se!!
“Djävulen har tröttnat på att vara chef i helvetet och drar till Los Angeles, där han öppnar nattklubb och slår sig ihop med en mordutredare”.

Förkylningen smyger sig på & Netflix

14 thoughts on “Förkylningen smyger sig på & Netflix

    • Ja så himla trist. Fasiken såhär varje höst så fort skolorna,förskoleklass börjat :/ Ja gud ja hoppas verkligen att det är bättre tills vi åker!

    • Jaaa jag skall ge Lucifer en chans så fort jag har kollat ikapp avsnitten på Defenders 😉 Haha ja, jag med hade kunnat kolla Netflix hela natten, attans att man jobbar,haha

  1. Förkylning är ju bara för jobbigt! Skrev ett inlägg om hur man kan lindra häromdagen faktiskt, om du vill ha lite tips. Tyvärr så går ju inte förkylning att bota utan måste väntas ut, och majoriteten utav alla “bot” har ingen egentlig vetenskaplig bevis bakom sig. Har du testat saltspray? Saltet sägs nämligen “döda” förkylningsviruset, finns lite forskning på det om du googlar 🙂

    • Ja fy fasiken för förkylning, så jobbigt! Jag har försökt alla medel som du säkert läste,haha. Nä det råder säkert ingen bot. Nog märkte jag det,hihi.Oh då måste jag in o läsa och jag måste testa saltspray, tack snälla för tipset!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *