post

Första arbetsdagen efter semestern & fritids!

Imorse så studsade vi upp ur sängen, vi var så taggade! Första arbetsdagen efter semestern & fritids!
Idag var det ju också Alfreds första dag på fritids innan förskoleklassen drar igång om två veckor! Jag tycker att 4 veckors semester är alldeles lagom, har förmågan att bli lite rastlös annars.

Alfred var så taggad på fritids, vilket steg jösses, visst tvärsöver skolgården, men ny personal och nya kompisar. Så stort!
Han tyckte detta var så himla skoj att slippa att få vara på dagis. “Mamma det här var såååå mycket bättre än dagis”. Kändes så bra, men jag var ju lite nervös såklart, men allt hade gått så bra.
Gud vilken stor kille vi har fått helt plötsligt! Kan inte förstå hur fort tiden har gått!

Nu tar jag kväll, hjärnan är lite mör av att behöva få tänka, haha.

19 thoughts on “Första arbetsdagen efter semestern & fritids!

 1. Åh, va roligt att Alfred sett så framemot fritids och han trivdes direkt. Jag jobbade oxå första dagen idag, men mannen är ledig med barnen imorgon, så på onsdag är det dags för fritids för mina två yngsta.

  • Ja härligt när det är åt det hållet och dom gillar fritids osv. Herregud vad trött man blir efter att man haft semester! Förresten har du ngt bra tips på Camping i Stenungsund?

 2. Svar:
  Exakt, det är lite läbbigt på djupt vatten ( speciellt utomlands typ Medelhavet/Thailand ) när man inte vet vad man har under sig o vad för slags fiskar o djur som döljer dig därunder en.?
  nouw.com/nazimasmatochhem

  • Ja men eller hur, man blir seg fast nu denna vecka har jag å andra sidan varit dödstrött,haha. Men skönt att komma igång!

 3. Så skönt att sonen tyckte det var spännande med nya fritid. Visst går det snabbt. Just nu är jag bara vårdnadshavare åt två av våra barn eftersom Wille blev 18 förra veckan. Det går snabbt kan jag lova.

  Jag hade gärna haft längre ledighet. Är inte alls redo att börja igen på torsdag. Men som alltid brukar det ju gå bra bara man kommer dit och allt sätter igång igen.

  Kramis Kamilla

  • Ja så himla härligt! Men jisses ja precis det går verkligen fort! Åh det går bra när man väl kommer igång lite trögstartat men sen flyter det på som innan 😉

  • Åh men det är ju så kul att komma tillbaka till jobbet, eller i ditt fall ngt nytt. Äsch upp med huvudet, go for it!

  • Ja det kändes ju så mycket lättare när han tycker det är kul med fritids, vi är väldigt trötta däremot, efter första veckan såhär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *