post

Första snön, funderingar och annat skoj

I morse när vi vaknade så var den första snön på plats (vissa i huset jublade, jag är dock inte alls lika förtjust i detta) Jag är den som avskyr allt med snö vinter, kyla och jul. Haha där lät jag riktigt positiv!

Det sista har jag inte bloggat lika frekvent som jag brukar. Har haft fullt upp det sista med jobb och event samt jag och Tanja har även agerat samordnare till ett event som går av stapeln imorgon i Stockholm! Hoppas ni alla får ett supertrevligt event!
Mejlen är överfull och försöker beta av allt som kommer in. Kul såklart, men ibland önskade man att flödet kunde var lite mer jämnare.
I februari så kommer förstärkningen till LM Event avslöjas, om inte tidigare! Det blir även ett event nere i Skåne trakten, hoppas vi.

Denna bilden tog Tanja på mig på vårt senaste event, känner mig inte riktigt lika fräsch nu, hehe.

 

20 thoughts on “Första snön, funderingar och annat skoj

  • Japp snön har regnat bort här redan första dagen, underbart bra enligt mig 😉
   Jamen eller hur dom ser ut att ha det riktigt nice på eventet!Så synd att vi på LM inte kunden närvara denna gången.

  • Nä snö, vinter o det kalla hade vi allt klarat oss utan, haha. Ja event är alltid kul både att hålla i och gå på 😉

  • Nä det gör jag ju inte, inte denna gången. Men försöker såklart att få ihop nått event någon gång i Sthlm inom snar framtid ..

 1. Det ska bli så roligt med eventet imorgon men hade förstås gärna träffat er LM tjejer igen. Lovar att fota så ni får ta del av kaffeprovningen bland annat. Så spännande med förstärkning i teamet.

  Fin bild på dig Linda.
  Må så gott.
  Kramis Kamilla

  • Åh sitter här och kikar på alla fina bilder från eventet! Ser fram emot dina med som du fotat, kanske kan vi få låna några 😉
   Ja det behövs förstärkning och så glad att just hon vill vara med!

  • Åh nej men vad trist :/ Synd att sådant uppdagas när man gett denne en andra chans, att det inte kommer upp till ytan innan. Stor kram fina du!

  • Ja ibland känns det inte så ok, så fort man inte uppdaterar så sjunker såklart statistiken, men vad gör det om 100 år,haha. Ja mycket kul planerat framöver. Men just nu tar jag en liten mikro paus emellan nästa projekt drar igång. Måste hinna andas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *