post

Första videon med vår drönare!

Igår var vi ute och spelade in den första videon med vår nya drönare DJI Spark och vi är så himla nöjda!
Det kommer nog att komma upp en hel del filmer med drönaren på instagram framöver, på instagram heter jag Lindamarie.nu. Så följ,följ följ! Följer ju givetvis alla tillbaka.

Har även ett Youtube konto (där kommer det förhoppningsvis bli mer aktivitet). Heter LindaMarie.nu även där.

23 thoughts on “Första videon med vår drönare!

  • Kul, tack! Ja det finns många videofunktioner som man kan lägga ihop med drönaren, hur ballt som helst!

  • Tack snälla. Ja vi är så nöjda och det är som dina barn säger coolt. Blir nog mycket filmsnuttar i sommar!

 1. Så skoj med en drönare 🙂 Skulle jag vilja ha med. Youtube är ju något jag har på gång med men har inte riktigt kommit igång än tyvärr. Ska kasta mig ut snart och börja 😉 Hoppas du får en fin tisdag.

  • Ja så roligt med drönare man får ju ett helt annat perspektiv ovanifrån, kul! Blir nog en hel del användande av den i sommar!
   Nee youtube har jag verkligen inte kommit igång med heller, men får la ge det ett försök, haha. Åh vad har du för youtube idéer då?

 2. Så härlig video och ja vad häftigt alltså 🙂 SV: Så kul att du är nöjd!! =) ja visst låter det härligt med kaffe ute i solen. Snaaart! 😉

  • Tack snälla, ja hoppas det kan bli en del häftiga videos i sommar med drönaren! Åh ja vill ha vår nu, känns dock ganska så hopplöst.

  • Japp I know, härligt gör det,kommer nog komma en hel del grymma filmer i sommar när vi är ute med båten;)

 3. Coolt! Kan nog vara kul när ni är ute med båten i sommar=) Jag skulle inte tagit med den utomlands då man kan riskera gigantiska böter. Reglerna kanske har ändrats men för inte så längesedan var det snack om att förbjuda dom i sverige också. Varför fattar jag inte riktigt, men det är väl för att man inte får fota folk och folks egendomar utan lov – och det är ju svårt att fråga alla när man fotar från himlen liksom haha.

  • Ja riktigt ballt med drönaren, ett bra inköp verkligen! Yes den kommer få följa med i sommar när vi är ute med båten!
   Neee vågar inte ta med den utomlands, men det hade ju varit sjukt ballt! Kräva inte tillstånd men väger den över 7 kg får man ansöka om tillstånd hos länsstyrelsen. Men det finns ju regler att förhålla sig till som att undvika fota folk och annans egendomar. Ja hahaha inte allt att förhålla sig till kanske 😉 Laddad inför Tokyo nu?

 4. Pingback: Vacker solnedgång i Lysekil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *