Från fullkomlig panik till agerande!

Haha efter mitt inlägg igår; Får panik! Vad tusan skall jag göra? Om min hårfärg så åkte Patrik och handlade hårfärg till mig och det blev ett klockrent val, nordisk askblond. Snacka om att tvärvända från fullkomlig panik till agerande!
Det blev så jäkla bra! Jag är så nöjd, kan säga att hädanefter så färgar jag mitt hår själv istället för att lägga massa pengar hos frisören. När jag var yngre så färgade jag mitt hår själv men inser nu igen att jag lika gärna kan göra det själv fortsättningsvis.

Vad tycker ni? Nyfikna hur det var innan? Då kan ni klicka er in på min instagram till höger i min sidomeny, eller bläddra något inlägg längre ned så ser ni.

Fick en kommentar att det lätt blir grönt men det har ju med vatten kvalitén att göra ifall det är mycket metaller i vattnet, som koppar eller järn. Detta går att få bort med askorbinsyra, I know!
Nu har vi nyborrad brunn och nu är vårt vatten bra igen. Hade vi haft vår gamla brunn så hade jag varit grön för längesedan. Gick ej att vara blond då! Haha såg ut som Shrek!

Imorgon skall jag på lunchdejt med Annika på bästa thai restaurangen Yomo. i stan

Från fullkomlig panik till agerande!

22 thoughts on “Från fullkomlig panik till agerande!

 1. Jag brukar också fixa med mitt hår hemma faktiskt, till och med så att jag klipper det själv! Då kan man inte klaga på att det blev för kort, haha.

  • Åh det var vågat att till och med klippa dig själv, hihi. Men färga kommer jag nog göra fortsättningsvis själv känns det som,hehe

 2. SÅ fint 😀

  SVar: Ja det känns bra 🙂 Vi får se vad tiden utvisar 😉 Det är du med vännen 😉 Ja skriv till mig i messenger, jag vääääntar 😉

  • Ah men gulle dej, tack vad glad jag blir! Förr färgade man ju håret titt som tätt själv men det senaste har jag gått till frissan, nu är det slut med det!

 3. Hehe skönt att du hittade en ny nyans som känns bättre, ser snyggt ut. Jag färgar också alltid håret själv nu för tiden!☺
  sv: Så klart jag var tvungen att få in ytterligare en greklandsresa under sommaren…hur ska jag annars överleva!??

  • Ja underbart, nu känner man sig fin igen;) Haha vad annars liksom om inte Grekland. Letar febrilt efter resa nu, men verkar si sådär. Löser sig säkert! Kan ju alltid hoppas!

  • Hihi vad gullig du är. Det var faktiskt min kära fästman som färgade mitt hår 😉 Så en eloge till honom som ställde upp;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *