Fyndat Saint Tropez för under 500-lappen

Jag gillar verkligen klädmärket Saint Tropez, enkla men med det där lilla extra och så himla bra kvalité! Jag klickade hem plaggen på deras Mid Seson Sale i söndags kväll och hämtade ut paketet idag, supersnabb leverans och fraktfritt. Kan ju inte bli så mycket bättre!

Ett annat tips är att skapa ett Friends Login det ger er ytterligare 10% på priserna! Totalen på dessa 3 plaggen blev 498.50:-, galet prisvärt! Jag är så nöjd, för jag har lyckats fynda Saint Tropez för under 500.lappen.

Vilket är ert favorit klädmärke?

 

 

12 thoughts on “Fyndat Saint Tropez för under 500-lappen

    • Varsågod!! Bra basic blusar, som man kan använda närsom, me like!Ja River Island är coolt! Har ett par jeans från miss selfridges kom jag på;)

  1. Fynda gillar jag såklart. Jag gillar saint tropez toppar. Men annars så är det nog inte något riktigt favomärke. Jeans från Gina Tricot är nog en favo då alla jeans i garderoben kommer därifrån.

    Trevlig kväll.

    • Ja ST blusarna är en stor favvo hos mig därav mitt klickeliklck 😉 Gina Tricot är bra. Men har fastnat lite för Vero Moda nu och Zara såklart!

  2. vad trevligt med en ny blogg 🙂 jag har inget favoritklädmärke direkt men däremot gillar jag kläder från vissa butiker :). kram finis.

    • Hej Moa! Kul att du hittade hit 😉 Ja det gör jag med, vissa butiker, har fastnat för några bryr mig inte ens om att gå in i andra typ, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *