post

Glacial Bottle- Drick ditt vatten med stil

[I samarbete med Glacial Bottle]

Ni som jag vet hur viktigt det är att få i sig rätt mängd vatten på en dag. Det blir mycket lättare och roligare med en snygg flaska, så kanske man inte heller glömmer av sig med att dricka det där vattnet. Glacial Bottle har helt underbara flaskor i stainless steel, dom bidrar till en bättre miljö och vill minska plastförbrukningen, vilket är jättebra!
Glacial håller värmen i 12 timmar och framförallt så håller den kylan i 24 timmar. Jag älskar detta! Den är både praktisk och sjukt snygg, man dricker sitt vatten med stil.
Jag fick en flaska ur deras kollektion Woody och en ur deras Metallic Choice. Båda är jättesnygga. Woody får andra att bli nyfikna. Den väcker helt klart uppmärksamhet, vilket är jättekul! Den andra Glacial Pink Diamond känns lite mer lyxig att använda.

Detta är inte bara flaskor, Glacial har verkligen lyckats att förmedla en känsla när man använder flaskorna. Vilket är oerhört fascinerande med tanke på att det är ju “bara” flaskor.
Dom har även två andra kollektioner, varav en lanseras nog snart, så läckra färger som verkligen sticker ut i mängden.

Kika gärna in på deras sida, blir ni shoppingsugna så kan ni alltid använda rabattkoden: GLACIAL_p20 så får ni 20% rabatt. Koden är giltig tom. 31/10.

Livet är en resa, varför inte bära med sig en flaska från Glacial.

[Inlägget är i samarbete med Glacial men med mina egna tankar och åsikter]

22 thoughts on “Glacial Bottle- Drick ditt vatten med stil

    • Ja metallic serien är ju så läcker! Gillar verkligen den rosa!Men eller hur, blir ju lite roligare att dricka vatten nu, särskilt när det håller sig kallt med.

  1. Riktigt snygga!
    sv: Ja du, jag skulle säga att det beror lite på hur länge du ska vara borta. Jag kan tycka att en vecka var lite länge för Dubrovnik och såhär i efterhand hade jag gärna kört på en kombo av Split och Dubrovnik. Sen finns ju öar som t.ex Hvar som ska vara riktigt härliga och går att kombinera med fastlandet.☺

    • Ja så himla läckra flaskor! Åh men Kattis, så bra tips, tack! Split verkar ju så himla fint och även Hvar!! Samlar på mig massa härlig info nu så vi kan få oss en resa dit hela familjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *