post

Grym vistelse på Strömstad Spa

Vi blev ett härligt gäng på Strömstad Spa & Resort i helgen med 9 härliga tjejer! Vi inledde med ett glas bubbel och sedan vidare för att genomgå en sparitual som vi gjorde själva med underbara Decléor produkter. Kan verkligen rekommendera deras 3 in 1 Hydra Radiance Foam som är en grym rengöringsmousse för ansiktet, inte ett spår av makeup fanns kvar i efter man rengjort sig med den.

Efter spa:andet så begav vi oss till rummen för att göra oss i ordning inför kvällens middag. Jag åt kalvfilé med vårprimörer, tapenade och marsalasås. Till efterrätt tog jag trilogi som var cremé brulée, sorbet och frukt och bär. Så gott!
När vi kände oss färdiga vid middagen så begav vi oss ut till Lobbybaren för lite drinkar, dom har en hel del annorlunda Mojitos att välja bland. Vi slog oss ned och sedan drog det igång med DJ och nattklubb, och jag kan lova att det blev klackarna i taket!

Nyfikna på kvällen? Kolla in min instagram @lindamarie.nu för bilder ♥ Vill ni också gå på event? Registrera er på LM Event.

Så nöjd med vistelsen på Strömstad Spa. Grym service, så fina rum och god mat & dryck och en härlig spaavdelning såklart!

18 thoughts on “Grym vistelse på Strömstad Spa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *