post

Grymt ställe – Nuevo Latino-Tranquilo Style

Snart är det dags för alla uteserveringar att öppna upp! 1 april drar säsongen igång! Idag har det varit helt underbart väder, satt på södersidan av huset helt i lä och solade! Vårkänslor!!
Det för mina tankar till ett riktigt hett tips i Göteborg, nämligen Tranquilo. God mat, goda drinkar och ett helt fantastiskt ställe med bra röj och glad personal. Jag var där första gången 2016 efteråt att vi haft vår Workshop tillsammans är vi starka. Måste dit snart igen! In och kolla deras goda meny vettja! Ett tips är att boka bord då det är väldigt populärt.

Vad är då Tranquilo för ställe? Det är ett ställe med stämningen på topp, fullt av glada dansanta människor á la latino style! Går inte att förklara men stämningen som är där går inte att få någon annanstans. Känns som att man har tagit flyget rätt till sydamerika! Deras uteservering brukar vara smockfull.
De latinamerikanska danserna och smakerna är närvarande i varje hörn på Tranquilo. Här frodas och lever matkulturen från Brasilien, Peru, Argentina och México. Utbudet av pinchos, som är latinamerikanska nationalrätter på små tallrikar, är stort på Tranquilo.

16 thoughts on “Grymt ställe – Nuevo Latino-Tranquilo Style

  1. Sorry om det blir 2 kommentarer nu, krånglade förut 🙂 Låter som ett toppen ställe det där <3 Hoppas du får en grymt bra start på nya veckan. Kram

    • Absolut, men är sååå trött denna veckan. Galet alltså! Skall bli skönt med lite extra ledighet nu.

    • Ja det är ett måste ifall man är i Göteborg,helt klart. Jag älskar verkligen med att gå ut och äta, så mysigt!

    • hihi eller hur, restaurangtips och uteställen är alltid kul tycker jag. Är du i Göteborg så får du absolut inte missa. Göteborgs godaste mojitos!

  2. Ska bli så härligt när allt flyttar ut igen, åå så härligt med sol och vår nu 😀 SV: hehe röran va vi inte så brydda om för den är ju ändå borta så fort 😉 men ja det blev bra =)

    • Ja gud, skall bli helt underbart när våren är här på riktigt och alla uteserveringar drar igång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *