post

Hallå.Hej.Stopp.

Söndag idag! Visst har det varit skönt med helg? Många kanske sitter med den klassiska jobbångesten idag? Jag är dock inte en av dem. Älskar att åka till jobbet, även om det är skönt med ledighet.

Det var ett riktigt bra möte igår. Längtar så efter att få avslöja vad det är, snart så! Denna veckan så drar jag ut på ett litet miniäventyr, skall bli skitkul! Ni som inte följer mig på instagram in och gör det nu @lindamarie.nu

Jag kan också avslöja att när det närmar sig december så har jag en liten överraskning åt er mina fina läsare. Ni kan inte ana hur glad jag är över att ni kikar in här varje dag. Det är ni som gör min blogg, raringar!

Vi har haft ett sånt tryck på eventet vi skall ha den 18/11 i Malmö, över 60 anmälda och det var 25 som fick plats. Vi valde att gå ut med infon igår trots att vi skrivit sista dag för att anmäla sitt intresse den 5/11. Detta fick vi reaktioner på, jisses alltså. Reaktionerna kom från dem som anmält sig. Kan säga att vi förstod ingenting. Somliga blev visst arga över att dom inte fick plats också. Rätt så självklart att man skrivit att det är begränsat antal platser samt att du anmäler ditt intresse (dvs ingen given inbjudan). Vi har varit väldigt tydliga. Ja, detta är baksidan med att anordna event. Behave yourselves!

Nope, nu tar vi vara på denna fina dagen, in i duschen och ut i naturen!

22 thoughts on “Hallå.Hej.Stopp.

  • Ja, det är allt roligt med jobb. Vissa dagar hade det dock kunnat kvitta men för det mesta är det roligt.
   Hoppas du får en fin vecka.

 1. Ni gör ett fantastiskt jobb med era event! ?? ni hade inte kunnat vara tydligare när ni gick ut med infon om eventet där man kunde anmäla sig! ?

  • Ja,alltid kul att få dela med sig. Ja det mesta av min text var ju positivs iaf, förutom en sak som skett, som är jäkligt trist.

 2. men va mysigt med utflykt spännande
  ja brukar oå säga utan er som kikar in även ifall man skriver för sej själv nästan i bland men ja ni gör allt

  må så gott fina o fin utflykt nu då kramar om
  tur ja har ej på insta då

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *