post

Häng med på en helt vanlig dag med mig!

Klockan ringer 06.15, drar mig till 06.30, så dumt haha! Jag och Alfred klär på oss, jag fixar frukost och frukt till honom så han får lite mellis. Lämnar på fritids, åker vidare till jobbet. Försöker vara på jobbet runt 07.30 någon gång. Har ju flex så det är inte så noga egentligen. Observera att mycket tjat förekommer på morgon, gör si, ät nu, klä på dig. Ja ni mammor vet!

Jobbar på som en gnu hela dagen för att sedan sluta 16.30, sedan så är det jag som oftast hämtar på dagis då är klockan ungefär 17. Patrik jobbar ju ibland långväga. Går upp tidigt kommer hem sent.

Kommer hem försöker oftast att laga mat, men ibland så orkar man bara inte så det blir kvällsmat endast. Alfred är oftast trött efter fritids och förskoleklass så hela familjen varvar ned, tar det lugnt en stund innan Alfred skall lägga sig runt 19.00. Då sätter vi igång med bestyren kring det.

När Alfred sover så sätter jag mig ned för att svara på alla mejl som kommit in under dagen. Jag får väldigt många roliga mejl om olika förfrågningar etc, så himla roligt! Sedan så blir det lite tid för bloggen. Ibland när jag är riktigt pigg så ser jag och Patrik på en serie eller film. Måste tillägga att han tycker det är skönt med tv tid utan mig,hehe. Undrar varför?

Men den bästa nedvarvningen efter en tuff dag är ju vårt fantastiska spabad från Viskan som vi har. Där kryper jag gärna ned med ett glas cava och bara njuter! För er som missat vår totalrenovering av vår baksida, så hittar ni den här: Projekt baksida: Altandäck, Pergola & Spabad.

Häng med på en helt vanlig dag med mig!

18 thoughts on “Häng med på en helt vanlig dag med mig!

 1. Först, vilket läckert däck!
  Hehe, känner verkligen igen det där med tjatet på morgonen, min ena är 7år men skulle kunna tro hon är 15år, verkligen sådär så man får dra henne ur sängen 😛

  svar; Tack så mycket! Självklart kikar jag in och yes jag är med i LM event och väntar spänt på vad som kommer!

  • Men åh tacks å himla mycket!!!Ja herregud vad det tjatas, haha. Ja sån är Alfred med nu, trött som tusan på morgonen.
   Ah vad roligt, svårt att hålla reda på exakt alla om är med, då hoppas jag att vi syns på nått event framöver 😉

  • Ah men tyckte du, inget avancerat inlägg, men tänkte att det kanske kunde vara kul för mina läsare att hänga med en helt vanlig dag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *