Har du koll på dina lån?

[I samarbete med Enklare.se]

Som ensamstående mamma så har full koll på min ekonomi och har inte så mycket lån, vilket är skönt. Stolt över mig själv att jag också köpte ut mitt ex på huset. Hade blivit så stressad om jag inte skulle ha haft koll på min ekonomi! Det lilla jag har har jag samlat på min bank. Tycker jag känns tryggt.

Man kanske har lån på olika ställen och vill samla sina lån, man kanske behöver ta ett lån och vill slippa gå till banken. Man vill lätt kunna jämföra. Hos Enklare.se så kan man göra allt detta på ett smidigt sätt online. Dom har hittills hjälpt över 200.000 personer att jämföra lån. Gratis och helt bindningsfritt, man kan låna upp till 500.000.

Uppmanar ingen att ta lån då jag tycker man skall spendera sina pengar med sunt förnuft och kan man inte köpa “det där” man inte har råd med så ska man låta bli. Många hamnar i knipa tror jag för att det är så lättillgängligt att ta olika sorters lån med skyhög ränta.

Har du lån? Anser du dig ha koll på din privatekonomi?

Inlägget är i samarbete med Enklare.se och mina åsikter har inte kunnat påverkas

4 thoughts on “Har du koll på dina lån?

 1.         Behöver du finansiering?

  Du tappar sömn eftersom du inte vet hur du kan få ett lån.

  * Letar du efter ett lån för att betala dina skulder

  * Letar du efter ett lån för att starta ditt eget företag

  * Letar du efter lån för större projekt

  * du har en dröm och du inser att det inte är möjligt

  Vårt företag i samarbete med andra partners och vissa banker

  Tillräckligt kapabel att bevilja dig finansiering och investeringslån för att äntligen kunna realisera
   dina projekt.

  E-post: castanoy052@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *