Här kommer svaren på min frågesöndag

Sitter på flygplatsen nu och upptäckte att detta inlägget inte blev publicerat!

Här kommer mina svar på frågesöndagen jag hade: Helt fantastiska frågor jag fått er sötisar!Tack! Kanske inte svarade tipp topp på alla men jag gjorde mitt bästa.

Kattis undrar:
1. Om du hade obegränsat med tid och pengar, hur skulle drömresan se ut då?
Oj svårt men jag skulle nog åka till det mest exotiska stället som finns och bosätta mig där i paradiset. Obegränsat med tid & pengar, hade definitivt inte bott kvar i Sverige.
2. Vad jobbar du med förutom ditt eget företag?
“Mitt företag” Driver jag än sålänge på hobby, annars jobbar jag på kommunen.
3. Vad gör du helst en ledig dag?
Umgås med min familj, tar det lugnt. Bloggar står såklart på schemat.
4. Vad är din favoritfärg per årstid?
Vinter = grå, sommar = pasteller, höst = orange, vår= ljusa färger

Elin undrar: Vad gillar du mest med att blogga?
Jag älskar all inspiration jag får ifrån alla andra läsare. Älskar att träffa dessa underbara människorna bakom skärmarna. Utbytet av erfarenheter. Efter 10 år så tycker jag fortfarande det är lika kul att blogga om inte roligare!

Jennifer undrar: Vad är ditt mål med bloggen?
Jag vill kanske bli lite större bloggare än vad jag är, men är rätt så nöjd nu.Men hade gärna haft ännu mer härliga läsare. Lagom så att jag hinner med allt jag åtar mig. Jag vill inte leva på bloggen då jag älskar mitt jobb. Men jag har ju olika projekt och idéer som jag ständigt genomför så det är väl några av mina mål.

Bella undrar: Vad fick dig att börja blogga? Vad läser du helst kontra helst inte om, alltså tema på en blogg? Vilka bloggar inspireras du av? Något intresse som vi inte får se i bloggen?
Det var för 10 år sedan då Blondinbella & Co började så vips så hade min fästman startat en blogg till mig så på den vägen är det.
Det som jag egentligen inte är jätteintresserad av är mode, men tycker däremot det är roligt med inspiration. Men inte när det blir för mycket. Jag inspireras av många bloggar man kikar in lite här och där och ser något fint eller någon bra diskussion. Hm nä tror faktiskt inte det, men har inte så ofta med eller skriver om min familj eller våra hundar.

Gabriella undrar: Har du något särskilt inplanerat framöver? Tror du ditt liv hade sett mycket annorlunda ut om du inte bloggat? Ja idag så reser jag till Grekland, Thessaloniki och nästa helg så blir det en weekend i Stockholm.Samt säkert något mer som jag inte kan komma på nu. Nej mitt liv hade nog varit detsamma, men förmodligen mindre tid framför datorn,hehe.

Asylmamman undrar: Vill gärna höra mer om ditt företagande! Typ om hur du “tar dig vidare” och utvecklar det så du tjänar mer osv.
“Mitt företagande” är bara på hobby än sålänge. Men det kommer att bli stora frändringar förhoppningsvis, massa spännande saker på gång! Jag är en sådan där entreprenör där idéerna bara poppar upp och så vill jag göra något, då genomför jag det! Tjänar mer svårt att utveckla men det viktigaste av allt är att man måste våga att ta betalt för det man gör.

Amanda undrar: Vart får du din inspiration ifrån?
Det beror lite på vad du menar men gäller det bloggandet så har jag nog ganska så klart för mig om vad jag skall blogga till från dag till dag. Gäller det mode så ja haha det som finns i affären typ. Men gillar dock att se kläderna på någon annan, det där var snyggt! Inspirationen till mina event ja den bara kommer.

6 thoughts on “Här kommer svaren på min frågesöndag

  1. Kul att läsa ditt svar på min fråga 😀

    SVar: Tack 😀 Kan tänka mig att där är massor av bilder att redigera 😀 Kanske ska höras i chatten på fb ang det vi pratade om i november 😉

    • Ja några bilder blev det. Sen blev jag lat o nöjde mig med bilderna som dom var,haha. Ja absolut har varit sjukt hektiskt så jag måste varva ner lite först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *