post

Har ni sett?! Pringles kommer med en ny smak, prosecco!

Trodde inte mina ögon, när jag såg detta! Bubbel & chips funkar ju, nu räcker det endast att äta chipsen, haha. Gäller att passa på för smaken är endast en del av deras julsortiment och kommer endast att säljas under december månad. Smaken heter Prosecco & Pink Peppercorn som smakar just bubbel och rosépeppar. Låter ju som en magisk kombination!

Jag är så nyfiken och kommer givetvis att köpa dessa! Kommer du?

11 thoughts on “Har ni sett?! Pringles kommer med en ny smak, prosecco!

  1. Rosépeppar torde bli underbart till chips, prosecco blir säkert lite åt vinägerchips. Pringles äter jag dock inte efter ett magsjuketrauma för… 20 år sedan..!

    • Känns som att detta borde bli en bra kombo…åååå fifan den känslan är svår att släppa, förstår dig. Lite som för mig & tequila då, hahahaha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *