post

Härliga restaurangtips i Gdansk

[I samarbete med Stena Line]

När vi ankom till hotellet så begav vi oss ut på en liten upptäcktsfärd och i jakt på ett frukostställe. Annika hade fått tips om Anima Café. Med siktet inställt så letade vi upp det och det var ett litet gemytligt ställe. Som alltid så har jag sjuk beslutsångest när det kommer till att välja mat så jag och tjejerna valde French toast. Jag hade inte en susning om vad detta var men det var ju fattiga riddare med sylt typ. Gjorde sig bra på kort, men så mycket sött direkt på morgonen är en pärs för mig. Inte my cup of tea, helt enkelt. Men dom andra gillade det.

Sedan så blev jag sugen på deras Iced Rasberry Coffee, kaffe med sylt helt enkelt. Det var speciellt, hehe. Svårt att säga om jag gillade det eller ej, men tar hellre en vanlig islattte utan sylt.

Ett hett tips från Stena Line var att besöka lunchstället Mito Sushi. Sagt & gjort det gjorde vi ju såklart! Detta är verkligen ett måste för Sushi älskare! Missa inte Mito! Deras meny var som en hel bibel! Jag gillar ju inte sushi så mitt val föll på ankan med honung och ingefära. Jösses vad gott det var! Det var nog bland det godaste jag någonsin ätit!

Vi hade också hört mycket gott om Hiltons takbar, High 5 Terrace Bar. Vi var ju sjukt nyfikna på denna takbar så givetvis gick vi dit! Dom är kända för sina exotiska cocktails och ett helt outstanding läge! Där blickar man ut mot floden och kan njuta av utsikten och sorlet nedanför. Deras drinkar är verkligen enastående! Testa inte på de “vanliga” drinkarna utan våga ta ut svängarna och testa på dem som dom har på första sidan. Jag tog en Puprle Lady. Så god!
Kolla in hur läckert inklämt Hilton ligger jämte den gamla byggnaden, så häftigt! Vi lyckades också pricka in soltimmen när vi satt på deras takbar, helt underbart!

Inlägget är i samarbete med Stena Line men med 100% mina egna åsikter & tankar

16 thoughts on “Härliga restaurangtips i Gdansk

  1. Vad kul att du tipsar om restauranger i Gdansk! 😀 Sv: Nej vad tråkigt med er ena kanin och jag beklagar. Men att kaninen hade en påse under hakan har inget med sjukdom att göra. Mina kaniner har påsar under sina hakor och enligt uppfödaren så är det vanligt. Kramis

    • Eller hur, finns så stort utbud av grymma restauranger! Ja så synd, den som var mest kelen också. Ja, fast detta var mer en knöl faktiskt. Så är 99% att den fick någon slags cancer.

    • Nä så helt perfekta ställen, passade oss bra och gudomlig mat & dryck! Nu finns det tips på fine dining i Sopot med och vår häftiga upplevelse med DJ Burak Yeter!

    • Jaaa haha iskaffe med sylt en annorlunda upplevelse, inte äckligt. Det var mer en jaha-upplevelse, haha. Ja så god mat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *