post

Härligt spamöte igår på Strömstad Spa

Första gången för mig på Strömstad Spa & resort, wow är verkligen imponerad, superfint ställe! Har ni varit där? Nyfikna? Kolla in deras hemsida vettja. Alltså läget, spa:t, rummen, amazing!

Var ett givande möte som började med en god lunchbuffé och efter mötet slut så passade jag på att testa spaavdelningen. Typ inga där på en söndag så det var ännu bättre. Dom har till och med en Mojito Bar, så jag vet definitivt vart jag skall åka och hänga i sommar. Dom har fler olika varianter med Mojitos, till med varma för denna årstiden! Hur ballt är inte detta. Älskar ju Mojitos!

Mer info kommer om det spännande möte, inom kort hoppas jag 😉

34 thoughts on “Härligt spamöte igår på Strömstad Spa

    • Ja det är så fint där och ännu mer fantastiskt på sommaren i deras Mojito Bar som dom har utomhus! Ja, iv kan la åka dit ihop jag & du ?

  1. Nice! Har tänkt åka dit flera gånger men det känns långt bort haha. Funderar även på att ta en att t ex på Vann på vägen upp till fjällen. Varit där?

    • Ja det är riktigt nice där. Äsch bara att åka ju. Japp Vann är nästan hemmavid mig så där har jag varit även på Gullmarsstrand. Lovely med spa!

    • Nä visst är det helt ljuvligt med Spa, love it. Rekommenderar verkligen ett besök till Strömstad Spa & Resort! Ah sett lite reklam för det, verkar fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *