post

Hudvårdstips inför vintern från Skincode

[ I samarbete med Skincode ]

Ni vet när hyn blir sådär trött & glåmig höst/vinter, jag avskyr det. Tycker det är extra påtagligt efter sommaren då huden har varit sådär perfekt brun & fräsch och spänstig! Just höst/vinter så är jag extra beroende av ansiktskrämer för att känna mig återfuktad & fräsch. Vid denna årstiden så blir jag också extra torr, gillar inte den känslan alls.

Nu har jag testat dessa underbara produkter ifrån Skincode ett tag, jag gillar dem verkligen! Såhär återfuktad har jag inte känt mig på länge och man märker verkligen att det går ned på djupet och återfuktar. Exempelvis efter jag har duschat så har jag alltid blivit jättetorr i ansiktet, nu blir jag inte alls lika torr efter en dusch och det är ett bra tecken!

24h Cell Energizer Cream – Kan användas som dag eller nattkräm. Perfekt för känslig hud. Innehåller CM-Glucan, som stramar åt huden och reducerar rynkor.
CM – Glucan → Reparerar – Återskapar – Skyddar huden – Lugnande & läkande egenskaper
Risstärkelse → Agerar som ett andra hudlager – Håller kvar fukten

Lifting Moisture Mask – En riktig fukt-boost! På rea nu, så passa på! Fräsch ansiktsmask som återfuktar trött hud och ger den ny energi och lyster.
CM – Glucan → Reparerar – Återskapar – Skyddar huden – Lugnande & läkande egenskaper
Firming agent VP / VA copolymer → Ett andra hudlager – Minskar djupet på rynkor
Aloe Vera extrakt → Återfuktande – Skyddande – Läkande – Främjar cellförnyelse

” CM-Glucan utvinns av bagarijäst och är en mycket effektiv immunologisk aktiv komponent. Den både stimulerar och förstärker hudens immunförsvar samt ökar hudens egen förmåga att reparera och läka sig själv”

Ange koden “lindamarie15” och få 15% på hela sortimentet

Skincode från Schweiz för en frisk, vacker hud full av lyster.

Formeln för en vacker och hälsosam hud

16 thoughts on “Hudvårdstips inför vintern från Skincode

    • Ja, det är verkligen roligt och jag är en riktigt torris vintertid så det är superviktigt för mig för att jag skall må bra.

    • Men whaaat är det sant!? Tell me more about it! Vad gör du där? Drömmen att få åka dit till våren. Jisses efter serien Outlander så måste jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *