post

Hur har jag kunnat missa denna Netflix serie!

Åh jag förstår inte hur har jag kunnat missa denna Netflix serie! Går inte att sluta titta på den! Har ni sett Reign? Om inte gör det! Så himla bra.
“En levande historisk dramaserie som skildrar Marys väg till makten över Skottland i ett hov fullt av sexuella och politiska intriger”.

Jag bara älskar Reign! Har ni sett den? Vad tycker ni? Jag kan inte sluta titta! Fantastiska skådespelare! Se trailern ⇒ Reign Trailer

Hur har jag kunnat missa denna Netflix serie!
Som ni vet så har jag en stark förkärlek till Netflix och i min kategori så film, musik, böcker så finner ni mera Netflix tips.

9 thoughts on “Hur har jag kunnat missa denna Netflix serie!

    • Åh alltså Carro den är sååå himla bra, man vill inte göra annat än att titta på serien! Rätt brutal emellanåt, men skildrar Frankrike, England och Skottland i historien med kungar och drottningar. Grymt bra!

  1. Tack för tips! Ska kollas in. På Netflix finns det mycket att se. Jag har precis börjat med Stranger Things och den verkar lovande.

    Svar: men, tack snälla! Vad glad jag blir!Alltid kul att få höra att man ser yngre ut än man ör 😊😍😘, yes 81:or, bra årgång, det där

    • Åh gör det för har du väl börjat titta så går det ej att sluta titta. Stranger Things tröttnade jag, såg 3 avsnitt knappt. Så konstig ju, haha. Ja eller hur visst är det. Japp en bra årgång det där,haha.

    • Men jaaaaa! Fullkomligt älskar den, få serier som kan mäta sig med denna! Befarar att jag snart sett allt som går att se, lika trist varje gång när man inte vet när nya avsnitt kommer.

  2. Pingback: Nu vankas det fredag, härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *