post

I helgen var vi på bio: Superhjältarna 2

I lördags så åkte jag och Alfred på bio, han fick välja film och det slutade med att vi gick på Superhjältarna 2 och den var riktigt bra! Jag och flertalet föräldrar fick oss ett bra skratt. Upplevde att den var något lång 2 tim 6 min. Alfred satt still hela tiden men man märkte i slutet att han blev lite otålig och skruvade lite på sig. Så läcker film, gillar dessa animerade filmer.

” Allas vår favoritsuperhjältefamilj är tillbaka, men den här gången står mamma Helen i rampljuset, och pappa Bob stannar hemma med barnen Violet, Dash och Jack-Jack för att göra hjälteinsatser i vardagslivet och försöka sköta allt som har med ett ”normalt” familjeliv att göra. Det är en tuff omställning för alla, och det blir ännu tuffare, för ingen av dem har ännu en aning om lilla babyn Jack-Jacks alla superkrafter. När en ny skurk smider en genial och farlig plan måste familjen tillsammans med Fryzo samarbeta igen, vilket är lättare sagt än gjort, även om de alla är superhjältar “.

17 thoughts on “I helgen var vi på bio: Superhjältarna 2

  1. Så kul med bio och jag förstår att filmen kan kännas lång för barn 🙂

    Sv: Jaa jag vet utgången på Bonde söker fru. Jag kan inte säga vem Simon valde men som du säger vet vi ju det snart. Jag var först med att överhuvudtaget pussas i årets program. Jag vet redan om Simon pussades mera och med vem/vilka i så fall. Sen kanske det jag hört inte stämmer men det får jag snart se på tv 🙂

    • Ja i slutet märktes det ju av lite som sagt att den var något lång. Spännande, ja ve vet du kanske får dig en överraskning:)

    • Nä det var faktiskt duktigt, men då tyckte han den var bra också. Det gjorde nog mycket. Yes vi hade ju varandra 🙂

  2. Självklart får du fråga! Jag vet inte, jag kan koncentrera mig på plugg och sånt hur bra som helst för det mesta, men filmer och serier fungerar inte längre. Jag måste göra något annat samtidigt. Det är jättekonstigt och jag vet inte varför.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *