I´am a Bagoholic, yes I´am!

[Inlägget är i samarbete med Bagoholic]

Som rubriken lyder; I´am a Bagoholic, yes I´am!. Jag älskar verkligen väskor! Små väskor, stora väskor, resväskor, ja alla sorters väskor! Hos Bagoholic så hittar du allt från plånböcker, clutches, resväskor, ryggsäckar, handväskor, necessärer och mycket mycket mer. För ett tag sedan så fick jag hem två st riktigt fina väskor varav en av dem använde jag flitigt i Köpenhamn. En Cognac färgad Burkely väska, jag gillar ju väskor av lite större modell och denna är anpassad efter en 15″ laptop. En stor dragkedjeficka utvändigt bak och två mindre dragkedjefickor fram. Mer om väskan via länken ifall ni är nyfikna.
Väskan är tillverkad i ett underbart tufft slittåligt skinn, vilket är riktigt bra och den skall också bli snyggare ju mer den används.
Jag gillar när handtagen är långa som på denna väskan så man kan hänga den över axeln men det följde också med justerbar rem för när väskan är riktigt tung så kanske man vill bära den som en crossover.
Denna väskan kommer att få hänga med mig i vårt & torrt och har blivit den nya favoriten!

Anger ni koden “linda20” i kassan så får ni 20% på allt i butiken förutom redan nedsatta produkter. Måste också tipsa att dom har väldigt mycket fint på sin rea nu, med upp till 65% rabatt. Koden är giltig tom 31/8.

Nu till en helt amazing resväska, WOW säger jag bara! Om ni tycker att bilden är fin så är den ännu finare i verkligheten! Kommer att lägga upp en video där jag snabbt visar väskan. Märket heter Epic Travelgear och dom gör verkligen skäl för sitt namn!
So hey Let´s Travel The World. Denna väska kommer att få hänga med på mina framtida äventyr, exempelvis v.38 som planeras i detta nu!

Modellen jag har heter Crate EX Wildlife Summershade, den är i size Small vilket passar mig för på mina wekeendresor checkar jag inte in bagaget. Så denna är perfekt som kabinväska. Den finns även i large och medium och i andra mönster. 5 års garanti, smart lås på sidan och bra packningsmöjligheter, video kommer.

Visst är den helt ljuvliga väskor? Har ni hittat någon favorit?

I´am a Bagoholic, yes I´am! I´am a Bagoholic, yes I´am!
//Inlägget är i samarbete med Bagoholic, alla tankar och åsikter är mina egna.

26 thoughts on “I´am a Bagoholic, yes I´am!

 1. wow så läckra väskor. Måste kolla in deras hemsida! Vi som reser minst en gång per år äger inga resväskor utan brukar låna min svärfars.. dags att köpa egna nu kanske hehe.. kram

  • Ja dom är så himla fina verkligen! Ja kika in på deras sida. Men åh klart du skall ha en egen resväska, älskar resväskor! Nu står den här i väntan på vart äventyret tar oss vecka 38. Rabatten gör ju en del nu 20% är bättre än inga %.

 2. Wow, va mycket fina väskor! Jag är galen i väskor ovh lever efter devisen att man aldrig kan har för många!!!??? Toppen med rabatten! Får nog bli nåt därifrån trots jag inte “behöver”
  Kramar!

  • Haha exakt samma devis som mig då 😉 Man kan aldrig få för många,hehe. Roligt, hoppas att du hittar ngt. Dom har många fina väskor & bra rea nu med!

  • Ja, jag kan liksom inte se mig mätt på dem. Skall bli kul och fixa med videon på resväskan med;) Så att jag lär mig redigera & klippa lite mer inför nästa vlogg,hihi.

  • Ja, jag är verkligen så nöjd med dem. Dom har ju så himla mycket fint Bagoholic så man blir alldeles tokig verkligen.

 3. Pingback: Res med stil, Epic Travelgear

 4. Pingback: Så himla snygga väskor!

 5. Pingback: Mina 3 mest använda vardagsväskor

 6. It is indeed my belief that mesothelioma is actually the most deadly cancer. It has unusual properties. The more I look at it the more I am sure it does not conduct itself like a true solid tissue cancer. If perhaps mesothelioma is usually a rogue virus-like infection, hence there is the chance for developing a vaccine and also offering vaccination for asbestos subjected people who are vulnerable to high risk with developing long term asbestos associated malignancies. Thanks for discussing your ideas on this important ailment.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *