post

Idag är det eventdags för barnen på Bounce!

Idag är det barnens tur att hoppa loss på Bounce, dom skall nämligen få testa på MiniBounce. Jag tar hand om team Göteborg medans mina kollegor på LM EventKatja & Anna tar hand om Team Malmö. Therese kommer att vara på plats för att fota och jag skall fokusera på att få filma. Så att vi kan sätta ihop en härlig film.

Vill ni också gå på event? Registrera er till vårt nätverk HÄR. Vi försöker hålla bra variation på våra event så att det skall finnas något för alla att gå på!

Foto: Therese

“MiniBOUNCE är en massa roliga lekar, aktiviteter och övningar för barn som är 3 – 6 år. Vi lär ut de grundläggande rörelserna som ger barnen ett trygg start på trampolinerna. Programmet för MiniBOUNCE  innehåller också massa övningar som förbättrar motoriken, balansen och styrkan.

När småstudsarna går vidare till de stora trampolinerna har de fått fin förståelse för underlaget och kan hoppa säkert.

Våra instruktörer är noga utvalda för att leda klasserna. Vi sätter alltid säkerheten först men lika viktig är stämningen och upplevelsen. Det ska vara kul att röra på sig”!

16 thoughts on “Idag är det eventdags för barnen på Bounce!

    • Ja, det var väldigt uppskattat både från mammorna och barnen. Kul att göra något annorlunda event för en gångs skull.

  1. Så kul det låter 🙂 Håller med om att det ska vara kul att röra på sig och inte ett måste 🙂

    Sv: ​Jag kan inte förstå att du tycker att det är så pinsamt att kolla på oss i Bonde söker fru 🙂 Jag tycker att det är ett riktigt mysigt program och har alltid gillat det men sedan är det ju väldigt speciellt när man själv är en av deltagarna 🙂

    • Exakt så det skall vara kul att röra på sig och detta var mycket uppskattat bland barnen så roligt för dem. Ja alltså ibland undrar man, haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *