post

In love with my new watch

[ I samarbete med Mockberg]

Really in love with my new watch! Precis innan julafton så damp det ned ett helt underbart paket i vår brevlåda från Mockberg. Dom har verkligen helt fantastiska klockor som är helt i min smak. Tidlösa, snygga och stilrena. Inget kan vara så snyggt som en klassisk klocka, dess enkelhet kan överträffa allt.
Modellen jag valde heter Elise Noir. Den har ett följsamt mesharmband. Bara älskar kombinationen silver och svart. Den skiljer sig från mina andra klockor som går i guld, vitt och rosé. Denna klocka var verkligen vad jag behövde, kompletterar min samling.

Till er mina fina läsare vill jag ge 15% rabatt med koden lindamarie.nu

Stay unique and fabolous! Gott nytt År!

Inlägget är i samarbete med Mockberg men med 100% mina egna åsikter.

14 thoughts on “In love with my new watch

    • Ja, jag med verkligen!!Men åh detsamma, hoppas att ni hade ett bra slut på 2017 igår och låt 2018 visa oss vad som komma skall!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *