post

Insta Mammaträffen 2017

Det blev super spontant när jag fick frågan sent på torsdag kväll ifall jag ville komma på Mammaträffen 2017 som Katja, Linda och Sara anordnade. Tack tjejer för att jag fick komma på ert grymma event! Vilket gäng tjejer vi var! En oförglömlig dag!

Dagen började tidigt med samling kl 11.00 på Scandic Crown. Utdelning av varsin goodiebag. Med 24 st tjejer i trupp, begav vi oss sedan till närmsta Picadeli i Nordstan för att plocka ihop en god salladslunch. Stort tack till Picadeli för den goda salladen.
Vi gick till Trädgårdsföreningen (parken) för att ha lite picknick. Efter vi ätit så rusade några till systemet, några hängde kvar och jag var verkligen tvungen att få i mig kaffe så jag och Thaimorsan gick till Le Pain Francais. Herregud har aldrig varit så gott med kaffe!

Sedan mot nästa äventyr som vi inte visste vad det var, några trodde vi skulle åka paddan, det spekulerades hej vilt om vad vi skulle få göra. Sedan dök det upp en tjej från Activity! My god såhär roligt har jag inte haft på länge, sådana här galna upptåg har man verkligen inte gjort på länge!! Grymt kul. Lätt det bästa med hela dagen, förutom att få träffa alla härliga tjejer då.

Våran aktivitet hette Daredevil en hysteriskt rolig poängjakt i stan. Lagvis så sprang vi runt och gjorde helt galna saker, allt från att dansa små grodorna runt en staty, leta efter en Erik och en Maria, låna någons cykel. Få en hund att sitta fint mm mm. Detta dokumenterades med en Ipad och så skickade vi in uppdragen för att få dem godkända.
Ännu roligare var ju att vårt lag vann! Det säger ju lite HUR galna vi var!

Sedan efter ömmande fötter så fick alla lite fri tid där de flesta gick tillbaka till hotellet för att piffa till sig. Jag och Thaimorsan gick till ett grymt ställe som hette Pixbar för en öl, sedan så drog vi vidare till Belloras takbar, där var det smockfullt då tog vi nästa takbar som blev Scandic Rubinen. Underbar utsikt över Göteborgs takåsar i ett fantastiskt väder!
Här satt vi och pratade om allt och inget, så himla mysigt. Är så glad att jag lärt känna Thaimorsan!

Kvällen avslutades med hela gänget på Pinchos, mycket skratt och utbyte av erfarenheter och tips! Vilken dag, hoppas verkligen att vi ses snart igen!

Tack still sponsorerna: #yankeecandle #lillster #glosybox # tweeksweets # ellaskitchensverige #activityse #poccipocci #libresse #nordstan #flyingtiger #liberosverige #tidningenmama #pacadeli #vardvaskan

28 thoughts on “Insta Mammaträffen 2017

  • Ja så himla mysigt med en heldag i Göteborg! Ja där var det smockfullt gick knappt att komma ut på den. Men Rubinens takbar är större, så där fick vi plats!

  • Naw tack snälla söta du 😉 Vi hade ju en helt fantastiskt dag och kände verkligen hur det bubblade och jag var liksom tvungen att berätta för mina läsare! Ja så jäkla kul att få hänga med dig med en hel dag (nästan) nykter, ja typ 😉 Kramis!

  • Det var superkul att få träffa alla verkligen! Jamen eller hur! Vem vet vi på LM Event kanske fixar nått sådant, för du är väl med i vårt nätverk? Om inte gå in på vår hemsida http://www.lmevent.se och registrera dig;)

 1. Låter nästan som en nollning haha. Minns tillbaka på högskolans första 2-veckors fest med fasa. Jävlar va mycket skit dom tvingade oss att göra. Jäkla sexmästeriet. Det där läppglosset från glossybox är fantastiskt! Sitter som berget, kan hångla massor och det sitter kvar ändå=)

  • Jamen det var det ju nästan typ, helt galet men så jäkla kul och givetvis vann vårt lag!
   Haha du är la för härlig, hångelmästaren Tina. Du får mitt med glädje! Jag såg inte klok ut i det!

 2. Pingback: Event här och där  ⋆ Thaimorsan.se

 3. Pingback: Alla fantastiska människor som man träffar via sociala medier!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *