Intresserad av löshår?

Intresserad av löshår?

Jag tycker att det är snyggt med löshår av bra kvalité, dessvärre så är min egna hårkvalité såpass skör. Löshår på mig hade nog inneburit att jag inte haft något hår kvar själv sedan. Tycker det är så snyggt på andra dock och särskilt när det är löshår av riktigt bra kvalité så att man inte ser att det är fake. En annan får nöja sig med sitt egna hår.

Poze Hair har en ett stort utbud av löshår och kan skapa olika stilar och härliga förändringar, med lockar, mer volym eller olika färgeffekter. Allt är möjligt! Dom erbjuder fri frakt och öppet köp i 30 dagar. Dom har också tillbehör och verktyg för att maximera användningen av ditt löshår. Deras support består av frisörer med lång erfarenhet, så är man osäker på något så kan man ju alltid ringa dem för lite råd & tips.

Detta med löshår/extensions verkar vara en hel djungel, finns flera olika varianter som; Clip & Go, Tape On, hårträns, keratin och micro ring. Poze Hair har alla varianterna. Kan man göra detta själv istället för att gå till en frisör så sparar man nog en hel del pengar kan jag tänka mig. Tänker också att med löshår/extensions så blir det som med ögonfransar, att man får svårt att sluta?

Använder du löshår, eller har extensions? Vilken variant har i sådana fall du?

18 thoughts on “Intresserad av löshår?

  1. Jag har varit lite nyfiken på löshår ett tag, men inte sånt som sitter fast hela tiden. Jag tappade massor av hår när jag blev sjuk, och mitt hår som var långt och tjockt känns inte roligt längre.

    • Åh förstår dig, jag har aldrig testat löshår faktiskt men kan tänka att har man väl haft tjockt fylligt hår så saknar man det.

  2. Löshår var jag sugen på när jag hade kort och ibland ville ha långt hår. men nu har håret växt ut så nu känner jag inget behov av det 🙂

    • Ja så är det ju det man in te har vill man ha, typ. Känner inget behov av det heller är så nöjd med min nuvarande längd.

  3. Åh behöver man någonsin liksom, egentligen? Jag har aldrig testat, mitt hår får duga som det är, jag får helt enkelt duga som jag är 🙂 Åh spännande med frisörbesök på Bali, inte alls ett dugg avis att du är där just nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *