post

Jag är så sugen på nya glasögon!

Tycker det är roligt med glasögon, likaså hur trött man är på dem ibland. Jag brukar beställa nya nästan varje år, ibland har det gått längre mellan tillfällena dock. Skulle också vilja ha ett par solglasögon med styrka.
När jag vill vara lite finare eller när jag går ut så brukar jag ha linser, mycket roligare också när man sminkat sig lite extra att ha linser.

Mister Spex har så många snygga modeller av glasögon, herregud dom har 3000 bågar att välja bland, helt galet! Kanske man kan tycka att det är svårt att beställa glasögon online? Men deras sida är faktiskt ganska så smart man kan filtrera och prova online genom att ladda upp en bild på sig själv, eller använda webbkameran. Det bästa är ju att man också kan låna hem fyra par för att testa hemma kostnadsfritt i lugn och ro och de står till och med för returkostnaden. Hur bra som helst! Det enda man behöver är ett recept och styrkan, har man inte det kan man boka tid hos någon av deras partners, eller helt enkelt gå till vilken optiker som helst.

Tar bara några dagar så är glasögonen klara och man har 90-dagars returrätt ifall man skulle ångra sig! Man skall kanske slå till på ett par nya glasögon nu! Jag är så himla sugen, har haft mina ett tag nu!

Hittade ett super prisvärt märke CO Optical med många fina modeller. Sedan kan jag ju inte sticka understolen med att jag gillar deras utbud på Blogger for..

Här kommer två favoriter då jag fastnat för plastbåge och genomskinliga och denna formen. Själva formen är nästan exakt som mina Dolce Gabbana jag har idag. Hade varit kul med ett par till så att man kan variera sin stil lite.

Inlägget är i samarbete med Mister Spex men med 100% mina egna tankar och åsikter

16 thoughts on “Jag är så sugen på nya glasögon!

 1. bra tips . har linser nu
  ska se om ja hittar nån att ha samarbete med de andra kunde inte ha med blogg . vem har du som delar ut samarbeten kan du ge något tips?
  hoppas du har det bra annars vännen kramar

  • Jag varvar med linser jag också för omväxlings skull. Jag samarbetar med olika hela tiden, mestadels PR bolag.

  • Jag har helt fastnat för de genomskinliga bågarna i plast, så himla läckra! Bör nog kila in hos optikern och pröva ett par!

 2. Jag borde köpa nya glasögon, har nog haft mina i drygt tio år skulle jag gissa! 🙂 Men jag använder nästan bara linser, och glasögonen hemma på morgon och kväll bara 🙂

  • Brukar ha mina glasögon i 2 år ungefär sedan har jag slitet ut dem typ, haha. Men varvar mer o mer med linser nu, särskilt sommartid, nu får vi bara hoppas att sommaren kommer snart med!

 3. Superbra tips! 😀 Jag tycker det är kul med glasögon (säger hon som haft det sedan hon var typ nio år gammal haha!) 😀 Kram

  • Ja, det är roligt med glasögon, samma här har haft det sedan jag varit liten. Tycker det är härligt med linser emellanåt, framförallt när man vill känna sig lite extra fin.

  • Ja, solglasögon med styrka vill jag med ha! Funderar på att ta ett sådant där abonnemang där man får 3 par för en fast månadskostnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *